Zainstalowalem gre, pozniej zainstalowalem spolszczenie i wlaczam gre, wlacza sie ok, pierwszy filmik i w momencie kiedy ta kapsula leci do gory ( 1 save ) gra sie zawiesza.
Wlaczam gre calkowicie od nowa, daje save i gra sie zawiesza
Wie ktos o co chodzi? Bo glowie sie juz od 1,5h ..
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-07-10, 19:21
Zapewne masz Viste, hmmm spróbuje zmniejszyć detale w grze może to coś da.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-10, 19:23
A właśnie oryginał?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-10, 19:27
Hmmm jeśli masz możliwośc to usuń Servis Pack 3 i zainstaluj 2 to na bank pomoże, to jest na bank wina SP3.
Panie Sasza, więc zrobiłem całkowiiity reinstall systemu czyli format + wgrałem Win XP sp2 tak jak mówiłeś. Zainstalowałem na nowo BioShocka. Poźniej poszedł w ruch path polonizujący grę. Włączam grę, wybieram średni poziom, żeby sprawdzić iii?
Wchodze do kapsuły i wyjeżdżam do góry wiadome 1 autosave i zwiecha
Tak jak było.. Zainstalowałem wszystko co jest w FAQ i zrobiłem wszystko co tam jest napisane i dalej to samo
Pomóżcie bo normalnie się rozpłaczę :|:|
Wysłany: 2009-07-11, 14:48
O kurde to naprawde masz problem. Hmmm sam już nie wiem co zrobić, może zmniejsz detale w grze, jak to nie pomoże to jeszcze powiedz mi tylko jak podzielone masz ram. Jeśli 2x2 to wywal jedną kość ramu moze to pomoże. Powodzenia.
Może to wina spolszczenia ja też miałem z tym problemy we odinstaluj spolszczenie i zainstaluj jakiś inny może pomorze spróbuj pograć po angielsku jeśli problem nie minie to przejdź się zareklamuj grę.Aha jak coś ci pomoże to postaw piwo osobie której sposób pomógł
Wysłany: 2009-07-11, 20:56
A no właśnie Dark Master może mieć racje, a i jeszcze jedno pytanko wersja premium czy zwykła?
Nom właśnie Premium Gates wszyscy mają jakieś problemy z tym wydaniem zainstaluj Patcha 1.1 Pl i wtedy spolszczenie najlepiej z naszej strony i powinno pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum