BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlota fanów Bioshock'a

Czy jesteś za ZFB?
Tak
50%
 50%  [ 2 ]
Nie
50%
 50%  [ 2 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 4

Autor Wiadomość
Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-13, 14:31   Zlota fanów Bioshock'a

Tak sobie myslałem (a robie to często) żeby urządzić Zlot Fanów Bioshocka. wicie znalazło bys iejakąś miejscówke i heja kto sie na to pisze??

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2007-12-13, 16:19   

Jestem na nie.

Po pierwsze pochodzimy (tak mi się przynajmniej wydaje) z różnych stron Polski i znaleźć czas i miejsce, które pasowałoby wszystkim jest raczej średnio wykonalne. Poza tym zauważ, że forum jest jakoś mało aktywne, strona dosyć rzadko aktualizowana, co w moim subiektywnym odczuciu oznacza że Bioshock nie ma w naszym kraju zbyt wielu oddanych fanów :/

subik187
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-13, 17:21   

Jestem na tak.

Lecz podpisuje się pod autorem nade mną niema zbytnio fanów w Polsce gry Bioshock, a bardzo szkoda.

Sasza
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-13, 18:59   

No wiadomo że wszyscy pochodzimy z różnych rejonów ja jestem np. z okolic Poznania, ale miejscówke by sie znalazło, wiadomo też że niejest nas zawielu ale forum sie ciagle rozwija więc jeszcze paru nas tu będzie a w ogóle ten zlot niebedzie jutro rtylko dopiero wtedy jak sie umówimy więc jeszcze przez ten czas sie paru zdazy. POZDRO

Grzyb11115 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2007-12-13, 19:01   

Ja się nie będę na razie wypowiadał ani za TAK, ani za NIE. Bo nad tym faktem trzeba by się było głębiej zastanowić. Ale pewne fakty można sobie ustalić/wyjaśnić.
Szynek napisał/a:
Po pierwsze pochodzimy (tak mi się przynajmniej wydaje) z różnych stron Polski i znaleźć czas i miejsce, które pasowałoby wszystkim jest raczej średnio wykonalne.

Najlepszym miejscem była by stolica (Warszawa jak ktoś nie wie :P ). Jeżeli chodzi o czas, to wszystko dało by się ustalić, nie mówię że wszystkim by to pasowało ale może większości udało by się dogodzić.
Szynek napisał/a:
Poza tym zauważ, że forum jest jakoś mało aktywne, strona dosyć rzadko aktualizowana, co w moim subiektywnym odczuciu oznacza że Bioshock nie ma w naszym kraju zbyt wielu oddanych fanów :/

Forum jest dla was drodzy użytkownicy. To od was zależy co na nim się dzieje, jeżeli uważacie iż forum słabo żyje to ze zlotem mogło by być ciężko. Natomiast jeżeli chodzi o aktualizacje strony to sprawa ma się tak... O czym mamy pisać jeżeli na scenie Bioshock w danym czasie nic się nie dzieje. Czasem jest tak iż newsy sypią się jak grzyby po deszczu a czasem jest wielki przestój, więc od nas tu wiele nie zależy. Jeżeli chodzi o małą ilość oddanych fanów w Polsce to może to wynikać z tego, że BioShock jest dość inny niż pozostałe gry FPS, i zapewne jest tak też w innych krajach. Ale na pewno znajdą się oddani fani, którzy przyjechali by na zlot nawet z drugiego końca Polski. No i narazie to tyle :)
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit

Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2007-12-13, 19:30   

Grzyb11115 napisał/a:
Natomiast jeżeli chodzi o aktualizacje strony to sprawa ma się tak... O czym mamy pisać jeżeli na scenie Bioshock w danym czasie nic się nie dzieje. Czasem jest tak iż newsy sypią się jak grzyby po deszczu a czasem jest wielki przestój, więc od nas tu wiele nie zależy.

Hę? Serwis to owszem przede wszystkim newsy i forum ale nie tylko. Nadal nie mogę się doczekać uzupełnienia działów tak prozaicznych jak chociażby "recenzja" czy "solucja" :( . Ja rozumiem, że się nie chce, a poza tym czytałem o waszych różnego rodzaju problemach uniemożliwiających aktualizowanie ale oficjalna strona do czegoś zobowiązuje. Sam może (nie chcę gwarantować, ze na pewno) kiedyś coś napiszę ale najwcześniej za tydzień będę miał nowy komputer umożliwiający grę w Bioshock-a.

[ Dodano: 2007-12-13, 19:34 ]
Niemniej jednak doceniam to, że cały czas jesteście (tzn. PiotrW i Grzyb11115) aktywni na forum i tym samym dajecie znak, że coś się na tej stronie mimo wszystko dzieje :)

Grzyb11115 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2007-12-13, 20:39   

Szynek napisał/a:
Grzyb11115 napisał/a:
Natomiast jeżeli chodzi o aktualizacje strony to sprawa ma się tak... O czym mamy pisać jeżeli na scenie Bioshock w danym czasie nic się nie dzieje. Czasem jest tak iż newsy sypią się jak grzyby po deszczu a czasem jest wielki przestój, więc od nas tu wiele nie zależy.

Hę? Serwis to owszem przede wszystkim newsy i forum ale nie tylko. Nadal nie mogę się doczekać uzupełnienia działów tak prozaicznych jak chociażby "recenzja" czy "solucja" :( . Ja rozumiem, że się nie chce, a poza tym czytałem o waszych różnego rodzaju problemach uniemożliwiających aktualizowanie ale oficjalna strona do czegoś zobowiązuje. Sam może (nie chcę gwarantować, ze na pewno) kiedyś coś napiszę ale najwcześniej za tydzień będę miał nowy komputer umożliwiający grę w Bioshock-a.

[ Dodano: 2007-12-13, 19:34 ]
Niemniej jednak doceniam to, że cały czas jesteście (tzn. PiotrW i Grzyb11115) aktywni na forum i tym samym dajecie znak, że coś się na tej stronie mimo wszystko dzieje :)

Masz rację iż oficjalna strona do czegoś zobowiązuje i że serwis to nie tylko newsy i forum. Obiecuje, że teraz w okresie świątecznym postaramy się z PiotremW zrobić jak najwięcej dobrego dla serwisu. Na szczęście wszelkie złe problemy mamy już za nami, więc możemy się teraz zajmować spokojnie stroną w miarę kiedy jesteśmy woli przy komputerze. Ale jak już wspomniałem w okresie świątecznym zrobimy jak najwięcej, niech stracę głowię jeżeli tego nie zrobimy :)
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit

kret855 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-14, 18:26   

Tak jak powyżej jestem za tak ale przecież pochodzimy z różnych stron Polski
ALE BIOSHOCK JEST OK. :lol:

PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2007-12-17, 22:46   

Jeżeli będzie odpowiednio duże zainteresowanie zlotem to możemy spróbować zorganizować np. weekendowy zlot, ale na pewno nie teraz, myślę, że należało by poczekać na cieplejsze dni :) No i oczywiście, na spokojnie wszystko zaplanować, plan zlotu, atrakcje, nagrody(?), sponsorzy(? może Cenega ;-) )

Ale póki co należy się wstrzymać moim zdaniem od decyzji tego typu.

Sasza 

Piwa: 29/15
Wysłany: 2008-07-06, 23:32   

Kurcze nie wiedziałem że ten temat tutaj stworzyłem kurcze gdybym wiedział nie musiałbym robić nowego no ale stało sie. No to co z tym zlotem bo ja jestem odjarany jak nie wiem co, ja to bym zorganizowal w wakacje najlepiej w aktualne
wiecie lipiec sierpień ale wczesne dni sierpnia bo otem już jesien przychodzi, więc jak????????????

kkusio1991 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-07-07, 06:21   

Najpierw trzerba się do wiedziec z jakich stron Polski kto pochodzi.... wtedy najłatwiej będzie wybrac odpowiednie miejsce, tak żeby większości odpowiadała
JA jestem z Lubelskiego

[/url]

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-07-07, 09:10   

kkusio1991 napisał/a:
JA jestem z Lubelskiego

To tak jak ja :D

Do Wawy mam niecale 2 godziny jazdy wiec luz...
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^

Gangsta 

Piwa: 11/18
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-07-07, 10:01   

Ja z podlaskiego dla mnie pasi Wawa

Sasza 

Piwa: 29/15
Wysłany: 2008-07-07, 13:14   

Ja jestem z Wielkopolski ale Wawa mi pasuje. No to jak na razie najlepiej Warszawa ale nie wiadomo ile jeszcze wiary będzie.!

witee26 

Piwa: 1/1
Wysłany: 2009-05-09, 07:48   

Ja ogólnie jestem na nie . BO:
1. Mieszkam w Opolskim
2.I co byśmy tam robili ? Nowych kompów nie kupimy a jestem jednym z niewielu którzy mają laptopy
3.I chyba nowe Bioshocki trzeba by było kupić a ja nie jestem milionerem .
4. nie mogę zagłosować 8-)

Odpowiedz do tematu