BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zawiecha i wychodzi do windowsa
Autor Wiadomość
Michael 

Wysłany: 2007-10-11, 19:59   

Jeśli macie antyvira AVG to go odinstalujcie, mi pomogło, miałem takie same "objawy". Jeśli nie macie AVG, spróbujcie odinstalować swojego antyvira, może pomoże. :) Powodzenia.
Pozdrawiam.
Postaw piwo autorowi tego posta

Redman 

Wysłany: 2007-10-12, 18:41   

Ja mam AVG i spokojnie (2-10fps) gram sobie w Bioshock. Tylko uwaga! Trzeba wyłączyć skanowanie, bo AVG skanuje kompa w tle, co spowalnia grę!

RayDen 

Wysłany: 2007-10-12, 20:42   ROZWIĄZUJEMY PROBLEMY Z GRĄ!

1.Jeśli wychodzi do winda przy ładowaniu levela ściągnij najnowszy sterownik do nvidii 163.71 z Nvidia.pl
2.Jeśli przy zbieraniu dolarów,zainstaluj directxa z płyty bioshocka,jeśli to nie pomoże bedziesz musial posluzyc sie crackiem-sciagnij go z tad:

Link usunięty

Wklej pliki bioshock.exe i paul.dll do folderu z grą>Binares>Release>tutaj i podmień
Następnie dodaj wpis do rejestru(obok tych plików) i już

Nie tolerujemy piractwa!! - dop. Grzyb11115

Michael 

Wysłany: 2007-10-12, 20:48   

Spróbujcie odinstalować antyvira, mi pomogło. Gra od czasu do czasu zżera strasznie dużo pamięci i moc procka, całkowite odinstalowanie antyvirusa mi pomogło, miałem AVG.

JohnnyHate 

Wysłany: 2007-10-14, 15:41   

Witam,

Miałem zwiechy przy zbieraniu kasy pomogła zmiana ust. rozdzielczości(przestało się wieszać) lecz na nestepnym levelu sie tez wiuchło ... jedyna nadzieja w patchu... :roll:

tobibravo 

Wysłany: 2007-10-21, 12:07   tez tak mam

Siema wszystkim... ja tez mialem problem z wychodzeniem gry ! juz go nie mam... Uzylem 2och metod... piersza... odinstalowalem program do podkrecania karty... a drugi... za kazdym razem gdy laduje mi sie plansza chowam gre do paska... czytalem gdzies ze to przyspiesza i ulatwia wczytywanie levela... faktycznie ! pomaga... od tamtej pory nie mam zadnego problemu z tym... ale mam innego typu... moj kompyter nie co stary jest... ale ostatnio mnie zaskoczyl... 1280ram (i to starego typu) GF 6600TF i 2.8Ghz P4... to juz zaczyna byc malo... ale Bio shok chodzi plynnie na najwyzyszch !! przy rozdzielczosci 800x600 (idzie przywyknac)... problem mam z grafika... gdy etap mi sie wlaczy wszystkie teksury wygladaja jak ustawione na LOW... ale czekam moment i wszystko robi sie na full... nie mniej bywajamomenty ze cos lubi sie znowu rozmazac i zbrzydnac... nie wie cie co zrobic by ta grafa byla stabilna (nadmieniam ze to czy gra wyglada w danym momencie ladnie albo brzydko nie wplywa na jej plynnosc) mam ten najnowszy sterownik wiec nie wiem... myslicie ze tan path pomoze ?

AAA jaeszcze dodam ze kolega ma gozej :-P bo zainstalowal sobie demko piewszt etam (z batysgera) mu poszedl zaladowal sie ten drugi a tu reset kompa :-P tez wlasnie mialem raz reset ale juz dzieki bogu mam pokoj po odinstalowaniu RivaTuner

JAsiek 

Wysłany: 2007-10-22, 16:28   

Mam problem tego typu że zainstalowałem gierke włanczam ją wybieram new game następnie poziom tródności no i wyskakuje mi screen z ładowaniem poziomu i na tym koniec .mój sprzęcik to intel core 2 2 ghz g force 8600 256 mb i 2 giga pamięci.jeżeli ktoś jest mi w stanie pomóc to prosze bardzo o jakąs podpowiedz.

tobibravo 

Wysłany: 2007-10-22, 22:18   

masz ten sam problem co ten moj kolega z bioshokiem... jak tlyko wlacza sie screen z ladowanie za wszelka cene schowaj gre do paska !... odrazu w pierwszej sukundzie ladowanie wciznij Alt + Tab i jeszcze klikaj przycik windowsa... wtedy gra powinna sie schowac... jesli jest to trudne prze urochmieniem wlacz sobie ctr +alt +del wtedy latwiej zejsc do paska i wrocic do gry wybierajac opcje "przelacz na" u kumpla ziala u ciebie tez powinno ;0 pozdrawiam ;)

JAsiek 

Wysłany: 2007-10-24, 21:07   

WSzystko fajnie dzięki za pomoc ale niestety nadal nie moge odpalić gierki bede wdzięczny jakbys sie dowiedział od kolegi dokładnie jak odpala gierke tak bardziej szczególowo nie wiem moim zdanie to straszna padaczka że kupujesz w sklepie oryginalna gierke i musisz uzywac jakichs dziwnych sposobów żeby ją odpalić :evil:

[ Dodano: 2007-10-26, 23:29 ]
odpalilem w koncu gierke ale teraz przy przejsciu do medic room wyłancza mi sie !!CO za padaka!!!!!!!!! :evil: :evil:

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-12-06, 20:42   

odpisuje późno bo pare mięsięcy po napisaniu ostatniego posta, ale wy macie piraty i crack;a od Firlight dlatego się wyłącza ;) nie dziwię się

Odpowiedz do tematu