Jeśli macie antyvira AVG to go odinstalujcie, mi pomogło, miałem takie same "objawy". Jeśli nie macie AVG, spróbujcie odinstalować swojego antyvira, może pomoże. Powodzenia.
Pozdrawiam.
Wysłany: 2007-10-12, 20:42 ROZWIĄZUJEMY PROBLEMY Z GRĄ!
1.Jeśli wychodzi do winda przy ładowaniu levela ściągnij najnowszy sterownik do nvidii 163.71 z Nvidia.pl
2.Jeśli przy zbieraniu dolarów,zainstaluj directxa z płyty bioshocka,jeśli to nie pomoże bedziesz musial posluzyc sie crackiem-sciagnij go z tad:
Link usunięty
Wklej pliki bioshock.exe i paul.dll do folderu z grą>Binares>Release>tutaj i podmień
Następnie dodaj wpis do rejestru(obok tych plików) i już
Spróbujcie odinstalować antyvira, mi pomogło. Gra od czasu do czasu zżera strasznie dużo pamięci i moc procka, całkowite odinstalowanie antyvirusa mi pomogło, miałem AVG.
Miałem zwiechy przy zbieraniu kasy pomogła zmiana ust. rozdzielczości(przestało się wieszać) lecz na nestepnym levelu sie tez wiuchło ... jedyna nadzieja w patchu...
Siema wszystkim... ja tez mialem problem z wychodzeniem gry ! juz go nie mam... Uzylem 2och metod... piersza... odinstalowalem program do podkrecania karty... a drugi... za kazdym razem gdy laduje mi sie plansza chowam gre do paska... czytalem gdzies ze to przyspiesza i ulatwia wczytywanie levela... faktycznie ! pomaga... od tamtej pory nie mam zadnego problemu z tym... ale mam innego typu... moj kompyter nie co stary jest... ale ostatnio mnie zaskoczyl... 1280ram (i to starego typu) GF 6600TF i 2.8Ghz P4... to juz zaczyna byc malo... ale Bio shok chodzi plynnie na najwyzyszch !! przy rozdzielczosci 800x600 (idzie przywyknac)... problem mam z grafika... gdy etap mi sie wlaczy wszystkie teksury wygladaja jak ustawione na LOW... ale czekam moment i wszystko robi sie na full... nie mniej bywajamomenty ze cos lubi sie znowu rozmazac i zbrzydnac... nie wie cie co zrobic by ta grafa byla stabilna (nadmieniam ze to czy gra wyglada w danym momencie ladnie albo brzydko nie wplywa na jej plynnosc) mam ten najnowszy sterownik wiec nie wiem... myslicie ze tan path pomoze ?
AAA jaeszcze dodam ze kolega ma gozej bo zainstalowal sobie demko piewszt etam (z batysgera) mu poszedl zaladowal sie ten drugi a tu reset kompa tez wlasnie mialem raz reset ale juz dzieki bogu mam pokoj po odinstalowaniu RivaTuner
Mam problem tego typu że zainstalowałem gierke włanczam ją wybieram new game następnie poziom tródności no i wyskakuje mi screen z ładowaniem poziomu i na tym koniec .mój sprzęcik to intel core 2 2 ghz g force 8600 256 mb i 2 giga pamięci.jeżeli ktoś jest mi w stanie pomóc to prosze bardzo o jakąs podpowiedz.
masz ten sam problem co ten moj kolega z bioshokiem... jak tlyko wlacza sie screen z ladowanie za wszelka cene schowaj gre do paska !... odrazu w pierwszej sukundzie ladowanie wciznij Alt + Tab i jeszcze klikaj przycik windowsa... wtedy gra powinna sie schowac... jesli jest to trudne prze urochmieniem wlacz sobie ctr +alt +del wtedy latwiej zejsc do paska i wrocic do gry wybierajac opcje "przelacz na" u kumpla ziala u ciebie tez powinno ;0 pozdrawiam
WSzystko fajnie dzięki za pomoc ale niestety nadal nie moge odpalić gierki bede wdzięczny jakbys sie dowiedział od kolegi dokładnie jak odpala gierke tak bardziej szczególowo nie wiem moim zdanie to straszna padaczka że kupujesz w sklepie oryginalna gierke i musisz uzywac jakichs dziwnych sposobów żeby ją odpalić
[ Dodano: 2007-10-26, 23:29 ]
odpalilem w koncu gierke ale teraz przy przejsciu do medic room wyłancza mi sie !!CO za padaka!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum