4 zakończenia:
dobre (ładna okolica etc.)
neutralne (nie zabiera naszego adama)
i dwa złe:
bad i bad+ jak to nazywam. To coś w stylu BS1 gdzie mamy good, bad i bad+. W BS2 polega to na tym, że w najgorszym Delta będzie próbował się bronić przed zabraniem ADAM'a.
a wcale że nie! może na filmiku to wygląda jakby były 2 złę i 1 neutralne, ale tak nie jest- jeśli chodzi o wybory gracza.
jedno dobre, ratujesz siostrzyczki; nie-zabijasz murzyna i białasa zabijasz alexa
jedno złe, zabijasz wszystkie LS, zabijasz śpiewaczkę i białego, nie zabijasz alexa.
neutral. kombinacja powyższych możliwości. Dwa neutralne endingi bo El nad tobą zwisa ze szczykawką i masz wybór.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-02, 19:03
Kurde no i zniszczyłem sobie neutralne zakończenie. Dzięki mateusz
A co do ich ilości to jest ich 6.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-02, 22:52
No cóż, nie zauważyłem.
Nie wiem jak was ale mnie najbardziej wzrusza moment wyrzucenia laleczki BD w morze. Jakoś mnie w dołku ściska w tym momencie. Nawet śmierć Delty nie jest tak przejmująca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum