BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakończenia
Autor Wiadomość
technotron!c 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2008-12-16, 18:59   

skonczylem gierke tydzien temu i zawiodlem sie na zakonczeniu, mogloby byc dluzsze i ogolnie ciekawsze (aha mialem zle choc zabilem ze 4-5 siostrzyczek) teraz gram 2 raz i bede ratowal wszystkie i bardziej zwroce uwage na fabule
Postaw piwo autorowi tego posta

Sasza 

Piwa: 28/14
Wysłany: 2008-12-17, 12:01   

technotron!c napisał/a:
(aha mialem zle choc zabilem ze 4-5 siostrzyczek)
Wystarczy zabić więcej niż 2 i już masz złe zakończenie, a jeśli zabiłeś wszystkie to będzie inny ton głosy na zakończeniu.

Atlas
[Usunięty]

Wysłany: 2009-03-18, 09:35   

Menzuranol napisał/a:

zabawne, od paru lat zauważam, że przerost jakości grafiki rozwala kompletnie sferę fabularną gier. To jest właśnie niższość kapitalizmu, od gospodarki planowej. Kapitalizm napędza nowe karty graficzne, a gry tworzą popyt, a tam gdzieś w tym giszefcie gieremkim jest gracz... i dostaje kolorowe gówno na dwie godziny grania za 150zł czy nie więcej.

'wybrałem rapture. miasto w którym twórcy gier nie są jedynie maszynkami w rękach producentów, miasto w którym nie trzeba wydawać 5000 tysięcy żeby pograć w najnowsze gry."

LoveFist 

Wysłany: 2009-07-13, 14:07   

ja zabiłem tylko 3 siostrzyczki(na jednym poziomie bo potrzebowałem bardzo ADAMa i poza tym chciałem zobaczyć jak Jack to w ogóle robi:) reszte uratowalem i mialem takie zakonczenie ze te siostrzyczki mi pomogly a pozniej bylo cos takiego ze Dr Bridget Tenennbaum cos tam zlego o mnie powiedziala( w stylu ze jestem gorszy niz moj ojciec) i tyle...
widziałem duzo lepsze zakonczenia, to bylo takie dziwne jak w stalkerze. Tam to mialem tak ze w elektrowni zasypalo mnie zloto i moja postac zginela...takie se te zakonczenia. Ogolnie gra wypas:)

jak ktos chce to prosze to obejrzec, ja mialem takie zakonczenie http://www.youtube.com/watch?v=Uf1svFRSorg

A tu jest dobre zakonczenie. http://www.youtube.com/wa...feature=related

BOUNCER 

Piwa: 6/1
Wysłany: 2009-07-14, 22:51   

A na jakim poziomie trudności przechodziłeś, i w którym miejscu ci najbardziej zabrakło ADAMU, A co do zakończeń to są 3 dobre i złe i nie pamiętam jakie, zawsze ratowałem dziewczynki i miałem dobre zakończenia tylko raz je wykorzystywałem żeby osiągnięcie odblokować.
Ostatnio zmieniony przez BOUNCER 2009-07-15, 11:46, w całości zmieniany 1 raz  

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2009-07-15, 00:28   

Pora na 59349589438 odcinek z niekończącej się serii pod tytułem: "głupie i nie wnoszące NIC do tematu wypowiedzi BOUNCER'a". Naprawdę nie rozumiesz, że posty na forum pisze się po to, żeby podzielić się interesującymi spostrzeżeniami, że wypada się wysilić na jakąś dłuższą i bardziej rozwiniętą wypowiedź? Zrozum, któs widzi temat na stronie głównej, zaciekawiony wchodzi i nagle czyta coś takiego. Po co Ty to robisz, posty chcesz sobie ponabijać?

Przepraszam za offtop ale naprawdę mnie kreww zalewa, jak czytam cos takiego... BOUNCER, jak chcesz ze mną o tym podyskutować zaprasz na PW, nie róbmy tu jeszcze większego syfu niż jest.

Ro-Bhaal 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-11-20, 18:39   

Uważam, ze to najlepszy temat do podzielenia się moją opinią.
Dosłownie przed chwilą skończyłem grę. Muszę przyznać, że według mnie jest arcydziełem gier. Naprawdę BioShock uważam za jedną z lepszych gier w jakie miałem okazję grać w swoim życiu.
I słowo odnośnie zakończenia: przez całą grę ratowałem Siostrzyczki, a w ostatniej misji straciłem tylko jedną. Miałem więc okazje obejrzeć dobre zakończenie, po którym stwierdziłem, że jestem bardzo zadowolony z wybranej przeze mnie ścieżki. Zakończenie - jak i cała gra - jest rewelacyjne!

Odpowiedz do tematu