skonczylem gierke tydzien temu i zawiodlem sie na zakonczeniu, mogloby byc dluzsze i ogolnie ciekawsze (aha mialem zle choc zabilem ze 4-5 siostrzyczek) teraz gram 2 raz i bede ratowal wszystkie i bardziej zwroce uwage na fabule
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-12-17, 12:01
technotron!c napisał/a:
(aha mialem zle choc zabilem ze 4-5 siostrzyczek)
Wystarczy zabić więcej niż 2 i już masz złe zakończenie, a jeśli zabiłeś wszystkie to będzie inny ton głosy na zakończeniu.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Atlas [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-18, 09:35
Menzuranol napisał/a:
zabawne, od paru lat zauważam, że przerost jakości grafiki rozwala kompletnie sferę fabularną gier. To jest właśnie niższość kapitalizmu, od gospodarki planowej. Kapitalizm napędza nowe karty graficzne, a gry tworzą popyt, a tam gdzieś w tym giszefcie gieremkim jest gracz... i dostaje kolorowe gówno na dwie godziny grania za 150zł czy nie więcej.
'wybrałem rapture. miasto w którym twórcy gier nie są jedynie maszynkami w rękach producentów, miasto w którym nie trzeba wydawać 5000 tysięcy żeby pograć w najnowsze gry."
ja zabiłem tylko 3 siostrzyczki(na jednym poziomie bo potrzebowałem bardzo ADAMa i poza tym chciałem zobaczyć jak Jack to w ogóle robi:) reszte uratowalem i mialem takie zakonczenie ze te siostrzyczki mi pomogly a pozniej bylo cos takiego ze Dr Bridget Tenennbaum cos tam zlego o mnie powiedziala( w stylu ze jestem gorszy niz moj ojciec) i tyle...
widziałem duzo lepsze zakonczenia, to bylo takie dziwne jak w stalkerze. Tam to mialem tak ze w elektrowni zasypalo mnie zloto i moja postac zginela...takie se te zakonczenia. Ogolnie gra wypas:)
A na jakim poziomie trudności przechodziłeś, i w którym miejscu ci najbardziej zabrakło ADAMU, A co do zakończeń to są 3 dobre i złe i nie pamiętam jakie, zawsze ratowałem dziewczynki i miałem dobre zakończenia tylko raz je wykorzystywałem żeby osiągnięcie odblokować.
Ostatnio zmieniony przez BOUNCER 2009-07-15, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-07-15, 00:28
Pora na 59349589438 odcinek z niekończącej się serii pod tytułem: "głupie i nie wnoszące NIC do tematu wypowiedzi BOUNCER'a". Naprawdę nie rozumiesz, że posty na forum pisze się po to, żeby podzielić się interesującymi spostrzeżeniami, że wypada się wysilić na jakąś dłuższą i bardziej rozwiniętą wypowiedź? Zrozum, któs widzi temat na stronie głównej, zaciekawiony wchodzi i nagle czyta coś takiego. Po co Ty to robisz, posty chcesz sobie ponabijać?
Przepraszam za offtop ale naprawdę mnie kreww zalewa, jak czytam cos takiego... BOUNCER, jak chcesz ze mną o tym podyskutować zaprasz na PW, nie róbmy tu jeszcze większego syfu niż jest.
I słowo odnośnie zakończenia: przez całą grę ratowałem Siostrzyczki, a w ostatniej misji straciłem tylko jedną. Miałem więc okazje obejrzeć dobre zakończenie, po którym stwierdziłem, że jestem bardzo zadowolony z wybranej przeze mnie ścieżki. Zakończenie - jak i cała gra - jest rewelacyjne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum