BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakończenia
Autor Wiadomość
Haymaker 

Wysłany: 2007-12-15, 23:18   

Ja właśnie przechodzę drugi raz i daje mi to tyle samo frajdy bo jeszcze jest kilka wątków do których nie mam pewności. No ale jest trochę prościej bo już wiem co gdzie i jak :D

chicek 

Wysłany: 2008-03-30, 22:37   

To jak to w koncu jest ? bo co forum / artykułto inaczej pisza :/

Można zabic jedna siostrzyczke zeby było dobre czy nie ? Ktos przeszedł z jednym zabiciem małej i miałdobre ? Bo mnie denerwuje mysl ze zabiłęm sobie jedna a teraz je ratuje a potem przez te jedna miałbym zle zakonczenie ;/ skoro chce miec dobre lol
Postaw piwo autorowi tego posta

Gangsta 

Piwa: 11/18
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-03-31, 07:29   

Byc moze Bioshock 2 bedzie kontynuacją złego zakończenia..byłby fajniej genofagi po całym swiecie wraz z Adamem:D

Beliar 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-03-31, 11:21   

Gangsta napisał/a:
Byc moze Bioshock 2 bedzie kontynuacją złego zakończenia..byłby fajniej genofagi po całym swiecie wraz z Adamem:D

Bez sensu, a co z tymi którzy skończyli z dobrym zakończeniem a na ponowne przechodzenie gry nie mają ochoty, ani nie chcą być "tym złym" ? W ogóle nie wiedzieli by o co chodzi, przede wszystkim dlatego, że u nich zakończenie wyglądało zupełnie inaczej. Takiej kontynuacji nie będzie bo nie byłaby ona logiczną ani dobrą kontynuacją :P

Menzuranol 

Wysłany: 2008-03-31, 16:35   

Beliar napisał/a:
Gangsta napisał/a:

Bez sensu, a co z tymi którzy skończyli z dobrym zakończeniem a na ponowne przechodzenie gry nie mają ochoty, ani nie chcą być "tym złym" ? W ogóle nie wiedzieli by o co chodzi, przede wszystkim dlatego, że u nich zakończenie wyglądało zupełnie inaczej. Takiej kontynuacji nie będzie bo nie byłaby ona logiczną ani dobrą kontynuacją :P

grunt by było sporo efektów dx10 a gra sie sprzeda. Dzisiaj fabuła jest na 5 miejscu.
Ja miałem złe zakończenie, i jest dużo lepsze. Dobre jest takie.... gejosko-nostaligiczne... nie ma w nim ikry. Poza tym gra jest warta tylko przejścia raz. nie jak hl.

Sasza 

Piwa: 28/14
Wysłany: 2008-07-06, 12:50   

Menzuranol napisał/a:
Poza tym gra jest warta tylko przejścia raz. nie jak hl.

Bład ja już przechodze ją 10 raz i nadal jest tak samo zajebiaszcza jak na początku, radze przejść jeszcze z dwa razy. pzdor

Wyświetl szczegóły
Menzuranol 

Wysłany: 2008-07-08, 17:09   

Sasza_Big-D napisał/a:
Menzuranol napisał/a:
Poza tym gra jest warta tylko przejścia raz. nie jak hl.

Bład ja już przechodze ją 10 raz i nadal jest tak samo zajebiaszcza jak na początku, radze przejść jeszcze z dwa razy. pzdor

jedyna gra która sie nie nudzi tak na prawde to q3, jest to czysta esencja fpp

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-07-08, 22:29   

gra ktora sie nie nudzi to Counter Strike Souce! i na moim serwerze :D

Sasza 

Wysłany: 2008-07-08, 22:31   

O kurcze kogo moje oczy widzą Menzuranol wróciłes na nasze forum, ja pierdacze długo Cie tutaj nie było więc witamy znowu.

Menzuranol napisał/a:
jedyna gra która sie nie nudzi tak na prawde to q3, jest to czysta esencja fpp

Chyba raczej FPS, bo FPP to bardziej taktyczne z kilkoma ziomami coś w stylu FULL SPECTRUM WARRIOR a QUAKE 3 to FPS tak jak BS czy też UT3

Joker 

Postawił 4 piw(a)
Wysłany: 2008-07-12, 20:22   

Witam panie i panowie. Dzisiejsza atrakcja Forum bede ja
Co do zakonczenia mi sie bardziej podobalo dobre.
Zle jest takie jakies nudne i odpada od klimatu. :mrgreen:

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2008-07-13, 18:32   

Sasza_Big-D napisał/a:
Chyba raczej FPS, bo FPP to bardziej taktyczne z kilkoma ziomami coś w stylu FULL SPECTRUM WARRIOR a QUAKE 3 to FPS tak jak BS czy też UT3

:shock: Co?! FPP to sposób postrzegania świata w grze, czyli z oczu bohatera (z ang. first person perspective), a FPS to gatunek, czyli strzelanka (ang. first person shooter). W praktyce są to niemal synonimy z tymże termin FPP wyszedł z użycia kilka lat temu. Poza tym z tego co pamiętam Full Spectrum Warrior ma nic wspólnego z widokiem pierwszoosobowym, ani tym bardziej ze strzelaniną.

Sasza 

Wysłany: 2008-07-15, 21:36   

Tak prawda pomylłem sie nie ma już czegoś takiego jak TPP to znaczy jest to taki podział wśród gier on sie potem dzieli na FPS i na TPS czyli FIRST PERSON SHOOTER i THREE PERSON SHOOTER, a TPP oznacza THREE PERSON PERSPECTIVE, prawd pomyliłem sie potem sie nad tym zastanowiłem i okazało sie że popełniłem błąd. Teraz straciłem sens życia ide se palnąc wibratorem w odbyt :mrgreen: pozdro.

Tramwaj 

Wysłany: 2008-07-25, 21:06   

Ło matko! Tyle lat gram, a nie słyszałem o czymś takim jak TPS o.O FPP wyszło z użycia (takie archaizm, znaczy się), ale TPP ma się jak najlepiej.

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-07-27, 06:11   

No sasza musze Cie poprawić ^^ TPS - Third-person shooter pomyliłeś wyrazy ^^
nie three a third :mrgreen:

Menzuranol 

Wysłany: 2008-08-07, 10:48   

Szynek napisał/a:
Sasza_Big-D napisał/a:

:shock: Co?! FPP to sposób postrzegania świata w grze, czyli z oczu bohatera (z ang. first person perspective), a FPS to gatunek, czyli strzelanka (ang. first person shooter). W praktyce są to niemal synonimy z tymże termin FPP wyszedł z użycia kilka lat temu. Poza tym z tego co pamiętam Full Spectrum Warrior ma nic wspólnego z widokiem pierwszoosobowym, ani tym bardziej ze strzelaniną.

No widać ze jestem nieco passe w temacie,

[ Dodano: 2008-08-07, 11:52 ]
Sasza_Big-D napisał/a:
Tak prawda pomylłem sie nie ma już czegoś takiego jak TPP to znaczy jest to taki podział wśród gier on sie potem dzieli na FPS i na TPS czyli FIRST PERSON SHOOTER i THREE PERSON SHOOTER, a TPP oznacza THREE PERSON PERSPECTIVE, prawd pomyliłem sie potem sie nad tym zastanowiłem i okazało sie że popełniłem błąd. Teraz straciłem sens życia ide se palnąc wibratorem w odbyt :mrgreen: pozdro.

też Was witam ...

wibrator, odbyt... nie przypuszczałbym że lubicie sie karać Kolego... :3

Odpowiedz do tematu