Ja właśnie przechodzę drugi raz i daje mi to tyle samo frajdy bo jeszcze jest kilka wątków do których nie mam pewności. No ale jest trochę prościej bo już wiem co gdzie i jak
To jak to w koncu jest ? bo co forum / artykułto inaczej pisza
Można zabic jedna siostrzyczke zeby było dobre czy nie ? Ktos przeszedł z jednym zabiciem małej i miałdobre ? Bo mnie denerwuje mysl ze zabiłęm sobie jedna a teraz je ratuje a potem przez te jedna miałbym zle zakonczenie skoro chce miec dobre lol
Byc moze Bioshock 2 bedzie kontynuacją złego zakończenia..byłby fajniej genofagi po całym swiecie wraz z Adamem:D
Bez sensu, a co z tymi którzy skończyli z dobrym zakończeniem a na ponowne przechodzenie gry nie mają ochoty, ani nie chcą być "tym złym" ? W ogóle nie wiedzieli by o co chodzi, przede wszystkim dlatego, że u nich zakończenie wyglądało zupełnie inaczej. Takiej kontynuacji nie będzie bo nie byłaby ona logiczną ani dobrą kontynuacją
Byc moze Bioshock 2 bedzie kontynuacją złego zakończenia..byłby fajniej genofagi po całym swiecie wraz z Adamem:D
Bez sensu, a co z tymi którzy skończyli z dobrym zakończeniem a na ponowne przechodzenie gry nie mają ochoty, ani nie chcą być "tym złym" ? W ogóle nie wiedzieli by o co chodzi, przede wszystkim dlatego, że u nich zakończenie wyglądało zupełnie inaczej. Takiej kontynuacji nie będzie bo nie byłaby ona logiczną ani dobrą kontynuacją
grunt by było sporo efektów dx10 a gra sie sprzeda. Dzisiaj fabuła jest na 5 miejscu.
Ja miałem złe zakończenie, i jest dużo lepsze. Dobre jest takie.... gejosko-nostaligiczne... nie ma w nim ikry. Poza tym gra jest warta tylko przejścia raz. nie jak hl.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-06, 12:50
Menzuranol napisał/a:
Poza tym gra jest warta tylko przejścia raz. nie jak hl.
Bład ja już przechodze ją 10 raz i nadal jest tak samo zajebiaszcza jak na początku, radze przejść jeszcze z dwa razy. pzdor
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-08, 22:31
O kurcze kogo moje oczy widzą Menzuranol wróciłes na nasze forum, ja pierdacze długo Cie tutaj nie było więc witamy znowu.
Menzuranol napisał/a:
jedyna gra która sie nie nudzi tak na prawde to q3, jest to czysta esencja fpp
Chyba raczej FPS, bo FPP to bardziej taktyczne z kilkoma ziomami coś w stylu FULL SPECTRUM WARRIOR a QUAKE 3 to FPS tak jak BS czy też UT3
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Witam panie i panowie. Dzisiejsza atrakcja Forum bede ja
Co do zakonczenia mi sie bardziej podobalo dobre.
Zle jest takie jakies nudne i odpada od klimatu.
_________________ This town Deserves a better class of criminal,And i'm gonna give it to them
Wysłany: 2008-07-13, 18:32
Sasza_Big-D napisał/a:
Chyba raczej FPS, bo FPP to bardziej taktyczne z kilkoma ziomami coś w stylu FULL SPECTRUM WARRIOR a QUAKE 3 to FPS tak jak BS czy też UT3
Co?! FPP to sposób postrzegania świata w grze, czyli z oczu bohatera (z ang. first person perspective), a FPS to gatunek, czyli strzelanka (ang. first person shooter). W praktyce są to niemal synonimy z tymże termin FPP wyszedł z użycia kilka lat temu. Poza tym z tego co pamiętam Full Spectrum Warrior ma nic wspólnego z widokiem pierwszoosobowym, ani tym bardziej ze strzelaniną.
Wysłany: 2008-07-15, 21:36
Tak prawda pomylłem sie nie ma już czegoś takiego jak TPP to znaczy jest to taki podział wśród gier on sie potem dzieli na FPS i na TPS czyli FIRST PERSON SHOOTER i THREE PERSON SHOOTER, a TPP oznacza THREE PERSON PERSPECTIVE, prawd pomyliłem sie potem sie nad tym zastanowiłem i okazało sie że popełniłem błąd. Teraz straciłem sens życia ide se palnąc wibratorem w odbyt pozdro.
Co?! FPP to sposób postrzegania świata w grze, czyli z oczu bohatera (z ang. first person perspective), a FPS to gatunek, czyli strzelanka (ang. first person shooter). W praktyce są to niemal synonimy z tymże termin FPP wyszedł z użycia kilka lat temu. Poza tym z tego co pamiętam Full Spectrum Warrior ma nic wspólnego z widokiem pierwszoosobowym, ani tym bardziej ze strzelaniną.
No widać ze jestem nieco passe w temacie,
[ Dodano: 2008-08-07, 11:52 ]
Sasza_Big-D napisał/a:
Tak prawda pomylłem sie nie ma już czegoś takiego jak TPP to znaczy jest to taki podział wśród gier on sie potem dzieli na FPS i na TPS czyli FIRST PERSON SHOOTER i THREE PERSON SHOOTER, a TPP oznacza THREE PERSON PERSPECTIVE, prawd pomyliłem sie potem sie nad tym zastanowiłem i okazało sie że popełniłem błąd. Teraz straciłem sens życia ide se palnąc wibratorem w odbyt pozdro.
też Was witam ...
wibrator, odbyt... nie przypuszczałbym że lubicie sie karać Kolego... :3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum