Witam! Otóż mam drobny problem: w Neptune's Bounty zabiłem tatuśka (tego pierwszego) i przy okazji sisotrzyczkę ! Jestem na 100% pewiem, że szła przed nim, więc zaminowałem teren, strzeliłem z granatnika w Tatuśka (i przy okazji w małą). Czy oznacza to, że już nic nie zrobie poza wczytaniem save'a ? (akurat ostatni save mam na początku Medical Pavilon)
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-04-16, 16:23
Siostrzyczki po jakimś czasie znikają i pojawiają się z nowym BigDaddym
Więc czeka ciebie chyba następna walka z BD (Ja tak przynajmniej miałem)
Man nadzieję że pomogę
(kolejny 1 postowy user, ale posty nabijać muszę. Vesper, gratuluje Avatara)
poszykaj tatuśka który ci pasi (bo przecież są 2 rodzaje) i poczekaj aż wyciągnie little S z dziury i go ubij a jak nie chce ciągnąć to wróć sie do pawilonu medycznego i spowrotem powinio być tak jak za pierwszym razem.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-22, 09:02
J.Galt napisał/a:
ale posty nabijać muszę.
A kto Ci każe? Lepiej mieć mało postów ale sensownych niż dużo ale bezsensownych.
No i czy warto było odświeżać ten temat, kolesia który go założyć nie ma na forum już 3 miesiące, więc szczerze wątpie żeby podziękował za twoją pomoc.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum