Każdy chyba zna tą zabawę - każdy dopisuje trzy słowa, np. ja zacznę Franek poszedł do a ktoś inny kopiuje to i dodaje np. sklepu z radioaktywnymi. I tak dalej. Ważne jest aby przed dodaniem swych trzech słów skopiować cały tekst, który powstanie. Najlepiej jakby historyjka dotyczyła BioShock City.
Ja zacznę
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-12-01, 20:22
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-12-01, 20:34
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo...
Wysłany: 2008-12-01, 20:41
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo...palił ropy bo
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-12-01, 20:42
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo palił ropy bo tak i już.
Wysłany: 2008-12-01, 20:44
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo palił ropy bo tak i już. Tak więc żył...
Wysłany: 2008-12-01, 20:46
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo palił ropy bo tak i już. Tak więc żył sobie spokojnie, aż...
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo palił ropy bo tak i już. Tak więc żył sobie spokojnie, aż pewnego dnia przyjechał
Wysłany: 2008-12-01, 21:03
W zamierzchłych czasach żył sobie stary człowiek imieniem Szynek. Mieszkał daleko od mleczarni więc kupował mleko od sąsiada, który miał małego Malucha (taki samochód) który dużo, czasami za dużo palił ropy bo tak i już. Tak więc żył sobie spokojnie, aż pewnego dnia przyjechał do niego ktoś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum