witam, jestem nowy na forum. Widziałem że jest temat o wymaganiach i adres ale nie mam zaufania do takich stron bo raz już mnie oszukały. więc pytam: czy jeżeli mam kompa z procesorem intel celeron D 2.80 GHz 2 GB ramu i karta graficzna radeon 9550 128 mb to będzie mi działac bioshock?
Wysłany: 2009-12-30, 12:40
TUTAJ znajdują się wszystkie mod'y dotyczące SM 2.0. Na naszej stronie znajduje się także TEN artykuł ale linki do podanych tam źródeł niestety już dawno wygasły.
Wysłany: 2009-12-30, 17:48
Po wgraniu tych mod'ów mapy potrafią się wczytywać bardzo dłuuuugo. Poczekaj z 15 minut, jeśli dalej nic nie będzie się działo, spróbuj jakiegoś innego.
Wysłany: 2010-01-12, 19:12
Ale grafika działa płynnie?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-01-14, 19:02
Grunt że da się grać, bo w tej grze (tak jak w większości) nie grafika jest ważna.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
internet jest potrzebny tylko podczas instalacji patcha.
Na marginesie. jeśli ciągle masz taki sam komp jak podawałeś, a grasz w gry często, to najlepiej kup sobie konsolę.zawsze możesz dokupić myszkę i klawę.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
nie będe kupował konsoli ponieważniedługo bede miał nowego kompa. jeszcze jedno pytanko: kupiłem bioshocka z serii premium games, chciałem zainstalować patcha po polsku ale pisało że nie ma folderu z grą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum