Wiek: 22 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-06-06, 18:59
i to jest pomysl
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
Mnie sie bardzo podoba logo, a na ciemnym tle rzeczywiscie wyglada lepiej niz na bialym. Tlo troche jakby w stylu steampunkowym bardzo pasuje, bo w konu cale Rapture jest zrobione w stylu art deco i steampunk. Neonowy napis FAN SITE przypomina mi Fort Frolic i te wszytskie loga sklepow, reklamy... Ogolnie ogladajac twoje dzielo czuje sie TEN klimat.
Ale co do zbyt duzej ilosci kolorow, to koledzy maja racje. Koniecznie musisz cos z tym rozowym napisem zrobic ^^
Wiek: 22 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-07-03, 11:20
BOUNCER napisał/a:
EEEEE na razie jest ładnie.
oczywiście że jest moim zadaniem jest zniszczyć to co ładne, zasypać ten portal rdzą i chaosem. w przenośni naturalnie
niestety praca jest wstrzymana, póki nie znajdę miejsca na rozpakowanie swojego sprzętu, mam nadzieje ze tydzień-dwa.
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
Ja mimo wszystko mam zgoła inną propozycję. Premiera drugiej części BioShock'a jest coraz bliżej, tak więc może i nasza strona zmieniłaby nieco wygląd. Sugeruję np. zmienienie dotychczasowego loga, na którym widnieje "stary" BD na Big Daddy'ego z części drugiej?
Co sądzicie o tym pomyśle?
_________________ "Skąd bierze sie wielkość żołnierza - z umysłu czy z serca?" - Matthew Baker
Wysłany: 2009-11-21, 20:08
Ja tam uważam, że layout powinien być bardziej "uniwersalny", to znaczy pasować do wszystkich części. IMO głupio tam wstawić na przykład Big Sister, skoro pasuje tylko do drugiej części, natomiast Big Daddy będzie się (chyba) pojawiał w każdej kolejnej odsłonie Bioshock'a.
Jeśli natomiast idzie o sam pomysł zmiany layout'u, oczywiście jestem za, oby tylko były to zmiany na lepsze
Ja tam uważam, że layout powinien być bardziej "uniwersalny", to znaczy pasować do wszystkich części. IMO głupio tam wstawić na przykład Big Sister, skoro pasuje tylko do drugiej części, natomiast Big Daddy będzie się (chyba) pojawiał w każdej kolejnej odsłonie Bioshock'a.
Właśnie dlatego uważam, że logo powinno zawierać Big Daddy'ego, który bądź co bądź jest najbardziej rozpoznawalną postacią serii. Dzięki temu wygląd będzie pasował do wszystkich części.
_________________ "Skąd bierze sie wielkość żołnierza - z umysłu czy z serca?" - Matthew Baker
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-25, 18:54
A Wilk w ogóle robi ten nowy design czy już nie?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-25, 20:06
Mi tam ten wygląda odpowiada zresztą wygląd forum nie ma (przynajmniej dla mnie) większego znaczenia liczy się treść, to strona główna powinna przyciągać wyglądaem i moim zdaniem to robi więc jestem za nie, no chyba że możliwośc wyboru pomiędzy nowym a starym wyglądem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum