Grając w Bio strasznie spodobał mi się swing lecący z gramofonów. Chciałbym go jakoś wyjąć z gry. Jest taka możliwość? Nie ma (narazie, mam nadzieję) programów do edycji zawartości. Jak to zrobić?
_________________ "Is a man not entitled to the sweat of his brow? No. Sais the man in Washington. It is entitled to the poor. No. Sais the man in Vatican. It entitles to the God. No. Sais the man in Moscow. It is entitled to everyone."
Andrew Ryan
Hmm.. Ale masz te, które grają z gramofonów? Najlepiej daj wszystkie ;d Nie chodzi mi o próbkę soundtracku, ale i tak daj co tam masz.
_________________ "Is a man not entitled to the sweat of his brow? No. Sais the man in Washington. It is entitled to the poor. No. Sais the man in Vatican. It entitles to the God. No. Sais the man in Moscow. It is entitled to everyone."
Andrew Ryan
Więc? Ma ktoś pojęcie? Jeżeli chodzi o sposób z WinRarem to próbowałem już dawno i nie poszło
Andrew Ryan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum