Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2008-04-07, 18:57
Taki moment jest na początku gry... Co do fabuły mogła by się dziac przysłości ,lub wręcz odwrotnie w takcie budowania raptur (dalo by to twórcom możliwości do rozbudowy terenu gry)... walka ze zmutowanymi robotnikami jako ludzie wyslani aby nadzorowa budowę i sprzątną wszystkich nieproszonych gości i problemy ,zkazane Plamidy ,zadania zlecane przez samego Rayana i jego najlepszych ludzi.Serwery na niewiele graczy góra 50. Ciekawy byłby mix MMORPG i horroru (ciągle migajace światła i skoki napięcia klaustrofobiczne korytaże pełne wody, ciemnoś i samotnoś związana z niewielką liczbą graczy) ach rozmarzyłem się....
Wysłany: 2008-04-07, 18:58
Seelkadoom napisał/a:
Widziałem przez szybę jak Big.D Łaził sobie samotnie po dnie oceanu tam i spowrotem, ale jak Bioshock wyłączałem, to komp się zawiesił, i screena nie mam.
Widziałem przez szybę jak Big.D Łaził sobie samotnie po dnie oceanu tam i spowrotem, ale jak Bioshock wyłączałem, to komp się zawiesił, i screena nie mam.
Wiem, widziałem to.
To jest tylko animacja, efekt graficzny który ma się podziwiać
Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2008-04-07, 19:59
Cos w stylu Guild Wars - Graczy spotykamy tylko w wyznaczonych strefach... a z drużyną wyruszamy na łowy... to chyba najlepsze rozwiazanie, pozwala ono na zablokowanie części Rapture i odblokowanie ich dopiero po pewnych questach... dokładnie jak w guild wars
Powodzenie może mieć bioshock jako MMO ale według mnie:
1. Teraz jest troche za wczesnie gre trzeba jeszcze bardziej umocnić na rynku czyli wydać jeszcze z 2 bardzo dobre części
2. Po wypuszczeniu sequeli (prequeli?) szerzyć na początku delikatny hype później podsycać w końcu reklama pół sukcesu
3 No i musi wyjść na pc (mi to lotto bardziej ze mnie konsolowiec) ale musi się sprzedać dobrze na pc, to też ważne
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-04, 11:52
Zgadzam sie z przedmówcą chcociaż na moim necie raczej by multi ani MMO nie chodził (16kbps robi swoje) z BSa można by było nawet RTSa zrobić ale coś na wzór SIMCITY bo coś na wzór STARCRAFTA nie miałoby sensu bo z kim byśmy walczyli, no ale wróćmy do MMO mi sie wydaje iż będzie to trudne do zrobienia ale może dlatego że za bardzo przyzwycziłem sie do teraźniejszego wyglądu BSa czyli do FPSa. No ale niech spróbują ja na pewno pykne pozdro
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum