Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-14, 00:26
Niewidzialna ściana
tworzy niewidzialną ściane która zatrzymuje na chwile przeciwnika (póki ten jej nie zniszczy) dzięki czemu zyskujemy pare cennych sekund aby się uleczyć i takie tam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-14, 09:15
BOUNCER napisał/a:
Niewidzialność sprawia że jesteś nie widzialny dopóki ci sie skończy EVA.
A co z naturalnym kamuflażem?
Zamrożenie Evy. Plazmid który zamraża Eve dzięki czemu możesz używać plazmidów bez ograniczeń, niestety Plazmid ten bardzo długo się ładuje (ok 5-10 minut) ale zamraża Eve na jakie 45 sekund.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Tylko niektórych plazmidów nie można by było wprowadzić do gry, dlatego że za bardzo by przypominały moce z uniwersum SW. Z drugiej strony mamy problem "ale to już było". Chociaż ten trik Vespera jest genialny.
Wysłany: 2009-07-19, 21:09
Mako napisał/a:
Chociaż ten trik Vespera jest genialny.
No pomysł bardzo interesujący, no ale nie róbmy offtopu.
A gdyby zamiast Automatycznego hakera, był taki plazmid, który ładuje się po np 5-10 minutach i zużywa całą EVE ale hakuje wszystkie możliwe urzadzenia. Co wy na to?
To dobry pomysł . Proponuję plazmid :
Kruszenie : Zużywa całą EVĘ ale "zkruszy" każdego wroga (tatuśkowi zabiera ok. połowy życia , zależy jaki rodzaj)
Tonik:
Miłość do muzyki : kiedy np. zagrasz na gitarze albo na innym instrumencie wrogowie którzy są przy tobie zaczynają tańczyć i po tym jak skończysz grać tańczą min. 5 sek. . Wiązało by to się ze zwiększeniem liczby instrumentów w grze .
_________________ "Człowiek wybiera ... Niewolnik słucha ... "
- Andrew Ryan
Wysłany: 2009-12-01, 19:05
witee26 napisał/a:
Kruszenie : Zużywa całą EVĘ ale "zkruszy" każdego wroga (tatuśkowi zabiera ok. połowy życia , zależy jaki rodzaj)
Troche to za mocne, dwa strzały i po Daddym? Fakt zużywa całą EVE ale zobacz ile jej było w grze, na kazdym kroku strzykawa w dodatku mogłeś ją kupować, pomysł ciekawey ale powinien być dopracowany, niech zużywa całą EVE ale np niech działa tylko na wieżyczki (czasem ich szkoda ze względu na to że mogą nam służyć).
witee26 napisał/a:
Miłość do muzyki : kiedy np. zagrasz na gitarze albo na innym instrumencie wrogowie którzy są przy tobie zaczynają tańczyć i po tym jak skończysz grać tańczą min. 5 sek. . Wiązało by to się ze zwiększeniem liczby instrumentów w grze .
Bardzo fajny pomysł musze przyznać.
Wysłany: 2009-12-01, 21:24
Hmmm no fakt ale BioShock ma elementy RPG a o ile się¶ nie myle Bard's Tale to RPG fakt nie o takie elementy RPG chodziło twórcom ale moim zdaniem to ciekawy pomysł.
Nazwa: Ekstraktor Adama
Opis: Ręka zaczyna świecić się na czerwono (i wyglądać jak ta substancja ze strzykawek LS) i możemy wypić ADAM ze splicerów. Z każdym ulepszeniem o +10 ADAMA więcej i tak.
Ekstraktor Adama 1 daje +5 ADAMA
Ekstraktor Adama 2 daje +15 ADAMA
Wady: Nie można przerwać zabiegu pozyskiwania, zużywa 3/4 dużego paska EVE, nie możemy w tym czasie się bronić
Dziewiąty Krąg
Chodzi o dość potężny plazmid, który zużywałby 7 EVE Hypo, dodatkowo 500 ADAMA i odbiera 1/4 energii życiowej. O co chodzi? Otóż po jego użyciu, wokół gracza... wybuchałby strumień ognia, czyszcząc wszystko w danym pomieszczeniu/rejonie, co stanie mu na drodze
Wiem, wiem, zbyt bujna wyobraźnia
Plazmid: Nawrócenie
Opis: Pozwala "nawrócić" genofagi, które zaczynają nam pomagać aż do wyczerpania swojego pasku zdrowia (możemy ich atakować a oni dalej nam pomagają).
Jak wygląda?: Ręka zaczyna świecić się na biało, a my trzymamy w dłoni białą kulkę. Jak trafimy splicera on zaczyna święcić na biało delikatnym światłem.
Zużywa cały pasek EWY
Ulepszenia:
Nawrócenie + : rzucamy kulką w ziemie i wybucha. Splicerzy, którzy znajdą się w zasięgu białej chmury zaczynają nam pomagać.
Wady: Możemy mieć tylko 3 splicerów (za ulepszeniem: 5), co jakiś czas zużywa połowę EVE (będą nam pomagać do śmierci lub do skończenia naszej EVE) ^^'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum