Pięknie. Utworzyłem konto na windows live a przy próbie zalogowania się i po podaniu hasła dowiedziałem się, ze w Polsce WL jest niedostępne. Wobec tego nie mogę zapisywać gry. Po prostu super.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2010-02-09, 13:59
Inq napisał/a:
Dalej nie działa.
Założyłem konto na gmailu, zmieniłem w ustawieniach skrzynki z Polski na USA i dalej nic. Żenada.
Załóż nowe konto LIVE. Pamiętaj aby podać wszystkie należne dane z kraju, w którym usługa Windows Live istnieje. Nie powinno wtedy być żadnego problemu.
Piszesz, że mieniłeś ustawienia skrzynki z Polski na USA - jakiej skrzynki bo ja mam wrażenie, że chodzi Ci o Gmail a to nie tam masz mieć ustawienia np. USA (wnioskuje to też po rozmowie na GG) tylko w ustawieniach konta LIVE.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Wysłany: 2010-02-09, 14:28
Coś czuję, że ten cały Live! będzie jednym z największych problemów technicznych z nowym Bioshock'iem Może przydałby się jakiś dokładny i łopatologiczny poradnik na stronie albo na forum?
Chcę teraz założyć konto przez Internet (nie z gry, jak zrobił to równierz J. Galt i ma te same problemy co ja miałem) ale tag gracza chce mieć poprzedni i w wziązku z tym, musze usunąć konta. Tylko jak.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
W poradniku napisanym chyba przez ciebie napisane jest, że konta utworzone z poziomu gry automatycznie ustawiają lokalizację na Polskę. Utworzyłem w ten sposób 2 konta zanim przeczytałem, że to do niczego nie prowadzi. Wobec tego chcę usunąć oba i utworzyć nowe, robiąc to w prawidłowy sposób.
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-11, 20:47
To nie jest poradnik napisany przeze mnie
A co do tego jak usunąć konto, to NIE jestem pewny, ale jak odpalisz samo gfw live (start=>programy=> games for windows live), to tam w ustawieniach jest opcja "usuń wszystkie profile".
Nie testowałem, nie daję gwarancji, robisz to na swoją odpowiedzialność. Pzdr!
Daj znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum