Wysłany: 2010-05-09, 17:49
Phazey, zajrzyj tutaj:
ziomek13 napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=c9HKHjSZRdw może to pomoże
Co do wcześniejszej części Twojego posta, jeśli nie aktywujesz gry online, nie będziesz mogła grać w trybie multiplayer. Usługa GfWL nie jest wspierana w Polsce, więc to oczywiste, że Cenega zaleca utworzenia konta offline. System można jednak oszukać, to znaczy zarejestrować się jako osoba mieszkająca w innym kraju, jednak oficjalny dystrybutor nie może Ci (ze względów prawnych) wyjaśnić jak to zrobić. Jedyna nadzieja w autorskich poradnikach, takich jak ten podany wyżej.
Wysłany: 2010-05-09, 19:04
Jak napisał wcześniej Grzyb: "Polska kraj trzeciego świata"
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Spoko, dzięki, ja i tak nie gram w multiplayera. Chodziło mi tylko o save'y w grze. Już też kombinowałam z różnymi kontami. Jeśli Cenega wprowadza na rynek polski grę, to powinna ten problem rozwiązać.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-09, 19:50
No własnie jak do tej pory go nie rozwiązał. Mnóstwo ludzi bojkotuje Windows Live i może kiedyś będzie dostępne w polsce.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
jak to w fallout 3 z lektorem pl super mutanty mówiły"niemożliwe!!!!!" w tym przypadku pasuje jak ulał, Microsoft zauważył Polskę i założył w niej serwis cuda się zdarzają panowie CUDA.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Soldi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum