Wysłany: 2008-07-07, 18:15 Wczytywanie gry powoduje restarty systemu
witam
mam problem z savami po wgraniu i i zaczeciu gry od poczatku wszystko ok ale gdy zapisze , wyjde z gry i chcem znowu zagrac po wczytaniu savea restartuje mi sie system
po wgraniu patcha 1.1 jest podobnie ale wychodzi tylko do windowsa
ponowna instalacja gry nic nie dajegram na minimalnych wymaganiach
moj sprzet proc 2.22 , 1 gb ram, gforce 7300gt
znajomemu chodziła na slabszym sprzecie bez problemow
jakis problem z czytaniem save'ów
prosze o pomoc
nie chce mi sie zaczynac pierwszego etapu po raz 10
dzieki z gory
zainstalowałem gre na innym dysku, wgrałem Microsoft VisualC++2008 i narazie chodzi bez problemu
nie instalowałem spolszczenia i patcha1.1wielkie dzieki za pomoc
komp jest po restarcie systemu nowy Dx9 tylko jak sciagne najnowsze stery do gforce to po wgrani nie moge przestawic rozdzielczosci jesta na najmniejszej
[ Dodano: 2008-07-07, 17:46 ]
czy pixel shader 2.0 nie jest juz w direx9
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-07, 21:51
malagamm napisał/a:
komp jest po restarcie systemu nowy Dx9 tylko jak sciagne najnowsze stery do gforce to po wgrani nie moge przestawic rozdzielczosci jesta na najmniejszej
[ Dodano: 2008-07-07, 17:46 ]
czy pixel shader 2.0 nie jest juz w direx9
Pixel shader jest na karcie kurcze ziom
Cóż zobacz czy nie masz wirusów na komie i przeinstaluj BSa na inny dysk jeśli takowy masz, jęśli nie masz to masz pecha he he. Albo spróbuj cofnąć system ja tak kiedyś GG naprawilem i działało. PS jaki masz system?? Viste czy Xp bo jak Viste to problem jest wiadomy ale jak XP to powinno byc wszystko ok. pozdro
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-08, 21:46
Szynek napisał/a:
Skoro ma DX9 to musi mieć XP.
Niekoniecznie, mój kumpel ma Viste ale ma starszą karte graficzną i ma wgranego DX9 więc nie koniecznie musi miec od razu koleś XP.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-09, 14:09
Jeśli sie weźmiesz to w ciągu jednej doby to przejdziesz (zalezy na jakim oziomie). Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum