Jaka jest wasaza ulubiona misja lub lokacja
Moją na BANK jest FORT FROLIC bardzo klimatyczna z poniszczonymi miejscami oraz sporym (w niektórych mmiejscach) nieoświetleniem! Po prostu chzba najbardyiej klimatyczna miejscówka!
Moim zdaniem najbardziej klimatyczną i zarazem moją ulubiona miejscówką jest Medical Pawilon .
Opuszczony pawilon medyczny z biegającymi po nim świrami i gabinetami w których bóg wie co robiono pacjentom daje rade. No i Steinmann , rozwaliła mnie wypowiedź atlasa : "Idź po śladach krwi a na pewno do niego trafisz..." ciarki przechodzą po plecach.
A wracając do lokacji to fajna też jest ta w której bawią się te małe dziewczynki (siedzą patrzą na ciebie , niektóre boją się ciebie jest pełno misiów zabawek ale jest też brudno i obskurnie taki psychodeliczny klimacik coś ala Sillent Hill)
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-27, 23:16
Sekrety Fort Frolic (czy Forlic) np. damska toaleta, albo boczny pokoik w recepcji na dole, też udeżają w wyobraźnię...
Wysłany: 2008-01-15, 13:56
Fort Frolic
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-15, 20:48
Fajna jest też ARCADIA ja za szóstym razem odkryłem jakąś fajną UKRYTĄ lokacje. To jest własnie najlepsze w BSie że nawet za 10 razem jak będę tą gre przechodził to jeszcze cos Ciekawego odkryje. POZDRO
Wysłany: 2008-01-23, 19:12
Jak dla mnie Arcadia. Fajny klimat, a szczególnie kiedy ta babka [mały SPOILER] (nie pamiętam nazwy) rysuje po oszronionej szybie... Cudo.
_________________ "Fly little mole! Fly to the sky!" - Cohen
"Would you kindly... What a powerful phrase." - Andrew Ryan
"Andrew Ryan - a bloody king of Rapture" - Atlas
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-23, 20:03
Kurde jak ona sie nazywała niemoge se przypomnieć a ta sdzyba nie była oszroniona tylko brudna. (sory za czepianie się )
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-01-23, 22:45
Nie to były opary z trującego gazu. Potem przecież taka żółta fala wylewa się zza dzwi. Swoją drogą to straszliwie brzydka ta tekstura na szybie. Przynajmniej w Xboxowej wersji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum