Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-08-16, 16:07
Bo ja wiem czy taki nudny ja sie tam nigdy nie nudziłem no ale to zależy od gustu, ja ostatnio zatęskniłem za ARKADIĄ i za PORTEM NEPTUNA aż czuć było ten zapach ryb i flaków.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
dokladnie Skarb Neptuna jest fajny, a najlepszy chyba medical pavilon, po prostu swietna jest dla mnie scenka jak dr steinman gada sam do siebie, a raczej do afrodyty i maltretuje zwloki, mowi cos w stylu; " ta za wysoka, ta za symetryczna" i na koncu zauwaza nas, po za tym nagrania w tym watku sa swietne, szynek dobrze opisal fort frolic, to taki odpoczynek do glownego watku wg mnie
jak dal mnie.... Apollo Square i Fort Frolic... i tu i tu czuć cholernie klimat... albo tam "Heights" czy cuś... w Frolic klimat szaleństwa, a w Apollo i Heights czuć.. to coś, upadek...
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
dla mnie najfajniejszy jest fort frolic(za klimat ).Ciekawie też jest w poziomie w którym wracasz do Arkadii i na początek Ryan wysył na ciebie kilka naście botów na raz(chyba 9), a pod koniec bronisz się w miejscu przed splicerami , gdzie chodzi sobie bez celu 2 BD bez siostrzyczek (można ich zachipnotyzować )
Wysłany: 2009-06-13, 21:40
Poloi napisał/a:
w Frolic klimat szaleństwa
Tak jak i w Medicalu, ale Frolic jest lepszy, jakiś taki po prostu inny w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
jestem akurat przy placu apolla ,i uważam , że najfajniejsz jednak jest miejcówka gdzie zabijamy Ryana,który uświadamia nam "Would you kindly".Ach te wspomnienia podczas rozmowy z Ryanem i podczas jak go zabijamy on krzyczy:
A man chose , a slave obesly(chyba żle napisane).Wzruszający poziom
Wysłany: 2009-06-24, 19:33
OFFTOP się robi panowie.
Zdecydowanie Fort Frolic (choć akurat Cohen był najbardziej znienawidzoną przeze mnie postacią). Na całym obszarze doskonale czuć klimat życia hedonistycznych arystów, którym poprzewracało się w głowach.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Moje typy (kolejność nie ma znaczenia):
1. Pawilon - za krwawy, poroniony klimat.
2. Arcadia - za zieleń, jaskinie "pogan" i pierwsze spotkanie z Houdinimi
3. Fort Frolic - za odcięcie od Atlasa i Ryana. Tylko my, Cohen i jego poroniona, psychodeliczna wizja artystyczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum