Ta chmura była ZIELONA nie ŻÓŁTA, a te tekstury na szybie źle nie wyglądają (przynajmniej w wer. PC). Ale najlepsze w BSie jest to że gdy po raz 6 przechodze go to jeszcze jakąś lokacje albo fajną rzecz odkryje. POZDRO
Wysłany: 2008-01-24, 20:01
Nie, ta tekstura właśnie całkiem fajna. A i ten dźwięk... No i oczywiście nie była oszroniona, ale chodzi mi bardziej o efekt.
I tak, to był trujący gaz....
No, po prostu cudny klimat.
A tak, to mnie jeszce naszło
Że super był Hefajstos
I jak Ryana się zabijało
Te wszystkie wspomnienia
Słynne "would you kindly"
Oraz "A man chooses, a slave obeys"
PRZESLICZNE
_________________ "Fly little mole! Fly to the sky!" - Cohen
"Would you kindly... What a powerful phrase." - Andrew Ryan
"Andrew Ryan - a bloody king of Rapture" - Atlas
Mnie się najbardziej podobał Medical Pavilon ze względu na swoją obskurność i panujący w nim specyficzny klimacik. No i ten niezapomniany wjazd do Rapture!
_________________ "We all make choices, but in the end our choices make us"
Wiek: 16 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-01-31, 13:36
Arkadia Farmer's Market Jeszcze raz Arcadia Fort Frolic Hefajstos Rapture Main Controle Olimpus Heights Apollo Square Point Prometheus Proving Grounds Final Stage
Wysłany: 2008-07-04, 14:51
Ja tam ciągle lubie FORT FROLIC ale ostatnio polubiłem olypus heights i apollo square, niezły klimacik w tych opuszczonych mieszkaniach, idziesz idziesz i tu bęc splicer ci heda z gaz rurki pociąga
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-06, 23:13
Żeś sie zmeczył pisząc to wyczerpująca odpowiedz. Ja tam lubie jeszcz ogólnie wszystkie lokacje ale lubie jeszcze witamy w rapture wiecie o co mi chodzi tam to jest klimat i w ogóle dopiero co przypływasz do Rapture a tu już Ci wydygają rozpadający sie tunel restauracje kashmir gdie spotykamy świrniętą mamuśke w szczególności ten cien jest zajebiaszczy no i te windy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-18, 15:54
1. "Fort Frolic"- wstawienie tej lokacji w samym środku trwania gry to według mnie strzał w dziesiątkę. Zagłuszenie Ryan'a i Fontaine'a pozwala całkowicie oderwać się i odpocząć od głównego wątku fabularnego i zagłębić się w chory świat artystycznych wizji Cohen'a.
2. "Witamy w Rapture"- bardzo fajny poziom, głównie z uwagi na to, że jest to "ten pierwszy", więc po raz pierwszy korzystamy z broni i plazmidów oraz walczymy z splicerami. Poza tym jest tu wiele momentów zapadających w pamięć takich jak np. film prezentujący Rapture, odłam samolotu niszczący tunel, zatrzaśnięcie przez Ryan'a przed pawilonem medycznym itd.
3. "Pawilon Medyczny"- ciekawa lokacja, głównie z uwagi na szurniętego dr. Stainman'a który ogarnięty żądzą stworzenia pięknego ciała po prostu zwariował.
Wysłany: 2008-07-20, 22:52
No żeś sie rozpisał, ale masz 100% racje, a nie wiem czy zauważyliście ale na początku grafika jest bardziej dokładna tzn. wszystko robi wrażenie, gdy udeżymy w lampe to ona zgasnie i nie bedzie już światła odbijajacego sie od niektórych części, na wyższych poziomach tego nie ma no ale cóż nic nie jest doskonałe, nawet ja pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum