Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-06-27, 15:42 Wakacje
Jestem ciekaw jakei są wasze plany na wakacje. Ja raczej zostaje w chacie ( będe pykał w BSa ) albo pojade do kuzynostwa ( i tam będe pykał w BSa). A wy co macei w planach.????????????
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Poza (jak to poetycko ująłeś ) pykaniem w BS'a na nowych kompie, jadę na Korsykę. A jak wróce to w Crysis'a, AC, ME, GRID'a, AitD i może jeszcze w Turoka . Zapowiadają się pracowite wakacje xPP
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-06-27, 22:42
Tylko granie i granie A ja robie wypad ze znajomymi najpierw nad jeziorko a pozniej nad morze ,albo w gory. Bs'a juz sie napykalem ,ale moze w miedzy czasie przejde go jeszcze raz W kazdym badz razie pracuje w miedzy czasie na kompie i po zakupieniu kilku nowych podzespolow (jesli uda mi sie na to zarobic wszystko) odpale BS'a na bardzo zajefajnej rozdzielce i podejrzewam ze najmniejszy FPS wyniesie 60
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum