Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-03-21, 14:50
W CDA ostatnio był BlackSite, prosta strzelanka ale całkiem przyjemnie mi się grało.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-21, 23:10
Polecam Mirror's Edge.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-07-05, 19:02
Ja miło spędzam czas przy S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci. Prawdę mówiąc lubię tę grę nawet nie mniej od Bioshocka. S.T.A.L.K.E.R. jest prawie zupełnie nieliniowy, można wykonywać mnóstwo różnych zadań, kiedy tylko się chce i w jaki sposób się chce. Poza tym bardzo fajny jest system A-life, czyli wirtualne "życie". Mutanty jak i stalkerzy polują, walczą ze sobą, po prostu żyją jak chcą, nawet pod nieobecność gracza. Gra ma kawał ciekawej i wciągającej (moim zdaniem) fabuły, no i freeplay.
P.S. Dobra, kończę, bo nie chcę robić tutaj recenzji .
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Wysłany: 2011-07-07, 12:13
Ja już od dłuższego czasu nie mam zrobionej grafy (pieprzone Galaxy miałem 8600 spaliła się miałem 9600 to samo nie polecam tej firmy) więc gram w coś co da rade pójść na moim kompie: NFS:MW, Minecraft, Tycoon City:NY, Sam&Max sezon 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum