Cześć. Nazywam się Maksymilian Kryk i niedawno odkryłem to forum. Interesuje sie grafiką 3d i 2d, marketingiem, fantasy, horrorem, pisaniem (jestem w trakcie pisania książki), no i oczywiście grami Mówiąc gry mam na myśli nie tylko gry komputerowe, ale także papierówki (z chęcią gram w DnD). Z gier na kompa to do moich ulubionych należą Gears of War i Neverwinter Nights 2 (na Oficjalnym Polskim Serwerze) i oczywiście BioShock Witam wszystkich. Będe sie starać pisać z sensem, nie trollować i nie robić żadnych błędów, a także korzystać z google, zanim zadam jakieś głupie pytanie
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-27, 14:55
Witamy witamy i moje pierwsze pytanie. W jakim programie bawisz się grafiką 3D?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Korzystam z Blendera (próbowałem sie zapoznać z Cinemą 4d, ale nie chce wydawać pieniędzy na program, którego musiałbym sie od początku uczyć, poza tym Blender w zupełności mi wystarcza).
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-27, 16:12
Ja się kiedyś bawiłem Blenderem ale wnerwiało mnie ustawienie kamery i zrezygnowałem. A dałbyś rade zrobić logo w 3D?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Pewnie. Napisz mi tylko dokładnie, co to ma być za logo, jakie masz oczekiwania, jak ma wyglądać oświetlenie, czy chcesz jakąś specjalną teksturę, co ma być w tle, itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum