Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-16, 18:57 UserBar - zareklamuj BioShock City
Jeżeli chcecie w łatwy sposób pomóc rozreklamować BioShock City, to właśnie macie okazję
Wystarczy, że w swoich podpisach (na różnych forach) dodacie taki UserBar:
To i ja dodam coś od siebie
Przepraszam za rozmiar, ale w standardowym niczego byście się nie dopatrzyli, a i tak dobrze nie jest, bo GIF ma max. 256 kolorów
EDIT: Wersję dobrą znajdziecie w poście poniżej
Produkcja by ME
pozdrawiam,
Gigsav
Ostatnio zmieniony przez Gigsav 2009-12-31, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Przyznam, że sama sygnatura bardzo mi się podoba Jedyny element, do którego mam zastrzeżenia to kolor napisu "Bioshock City" - jest zbyt jasny, przez co fragment słowa "Bioshock" nie jest zbyt czytelny.
Tak, wiem - czepiam się
A ja Ci powiem, że nie, masz rację, a to wszystko przez moje lenistwo i zamiast zrobić napis w Photoshopie po prostu pokolorowałem go w programie do obróbki video.
EDIT:
pozdrawiam,
Gigsav
Ostatnio zmieniony przez Gigsav 2009-12-31, 18:21, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-01-02, 00:31
Super, naprawde mi sie podoba, tylko że, ja bym zmienił tego Big D bo jest troche spłaszczony, i usunął głowe BD po lewej stronie, bo troche to dziwnie wygląda gdy jest ich dwóch, wstaw tam np. Rosie albo jakiś Neon z Rapture.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Bardzo fajny pomysł! Tyle że od razu uprzedzam, iż zmian do filmiku wprowadzać nie będę, ponieważ jest to równoznaczne z ponownym wklejaniem, spłaszczaniem, wszystkim, co w filmowych userbarach najgorsze.
EDIT:
Oto i ona. Nawet, nawet:)
@down:
Tatusiek jest z tapety, więc innego wiertła mie było
Ostatnio zmieniony przez Gigsav 2010-01-02, 01:18, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-01-02, 23:07
Ten splicer po prawej tak dziwnie wygląda.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2010-03-09, 22:38
Troche taki pusty ten userbar. Ja bym powiększył tego Daddyego i dał jakiś inny kolor tła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum