Pierdzielisz Jeżeli to byłyby takie cudeńka z lat 40 i 50 - z przyjemnością Tylko taka muzyka!!
Przy okazji mam prośbę do grających o 20 - zmieńcie klawisz ataku Lewy przycisk niech będzie atakiem z broni ręcznej - uwierzcie, że to wam ułatwi życie
Oj tam Ale kiepsko też, gdy każdy używa Aero dasha Przy okazji informuję - używajcie TYLKO JEDNEGO plazmidu.
Nowy tryb!
"Odszprycowani" - tak wiem, nazwa dziwna
Opis: Wchodzimy na prywatny mecz i ustawiamy Wojnę domową (ang. Civil War). Zmieniamy nasze loadouty (konfiguracje) - zero plazmidów i toników. Jednakże, nie da się mieć 0 plazmidów, dlatego też proponuję zamianę ataku ręcznego z plazmidem. Wtedy lewy przycisk myszy to broń, a prawy to atak bronią ręczną. Ponieważ ten tryb polega na "normalności" - nie fotografujemy zwłok przeciwników, nie zakładamy strojów tatuśka, ale możemy hakować wieżyczki i maszyny.
Bronie:
Tutaj są zmiany. Ponieważ nie lubię granatników i sztucerów na słonie (elephant gun), postanowiłem zmienić kilka rzeczy.
Granatniki: zakazane samonaprowadzające granatniki!
Dubeltówki: wszelkie ulepszenia zakazane!
Kusza - dozwolona tylko szybkostrzelność
Pistolet na gwoździe - dozwolony tylko zwiększony magazynek
Reszta broni ma dowolne ulepszenia.
Dodatkowo, są pewne utrudnienia...
- Jeżeli wybierzesz broń ciężką, czyli kuszę, granatnik lub pistolet na gwoździe - innej broni posiadać nie możesz!
- Jeżeli wybierzesz broń średnią, czyli dubeltówkę lub strzelbę - możesz wybrać tylko pistolet.
Zero toników (to jest możliwe) i jakiś plazmid, którego nie wolno używać.
Zakazy:
- Nie fotografujemy przeciwników
- Nie zakładamy kostiumu Tatuśków
- Nie używamy plazmidów
- Nie używamy toników
Prośby:
- Proszę o zmianę broni i konfiguracji - zmieniajcie konfiguracje i bronie w trakcie gry. Przełączajcie między nimi. Błagam was o jedno - nie spamujcie dubeltówkami i granatnikami!
Mam nadzieję, że pomimo surowych zasad tryb się spodoba Jeżeli macie jakieś sugestie - walcie śmiało!
Ostatnio zmieniony przez mateusz812 2010-05-17, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum