Tak sie zastanawiam jakie są wasze ulubione PLAZMIDY Moim faworytem jest na bank TELEKINEZA i SPOPIELENIE (w szczególności 3 wersja SPOPIELENIA bo fajny jest kolor opuszków palców)
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-06, 14:27
Ja nie używam winter blasta bo potem nic nie zostaje po przeciwnikach. Pozatym jest nieprzydatny na Big Daddych bo się szybko rozmrażają Ale kiedy jest dużo spielcerów i robi się gorąco to sie przydaje jak gramy na normal albo hard. Na easy jest bezużyteczny (moim zdaniem)
Ja gram na razie tylko na normal ale jak biegnie na mnie paru splicerów to wtedy nie bawię się w zamrażanie wszystkich po kolei tylko walę w każdego enrage, niech się sami pozarzynają . Zamrażanie jest dobre na pojedyncze sztuki, szczególnie tych szmaciarzy łażących po suficie
Aha a tych fantów to splicery nie zostawiają wcale tak dużo. Parę dolców i ew jakaś biedna amunicja do pistoletu (którego nawiasem mówiąc używam tylko i wyłącznie do 'rozbrajania' bełtów - pułapek). Także IMO winter blast to jeden w lepszych plasmidów
EDIT: a z plasmidów to aż prosi się żeby zrobić choć jednego, który by odrzucał przeciwników. Na razie możemy co najwyżej podpalić, ogłuszyć czy zamrozić wroga, ew przyzwać sobie tatusia, chociaż ten patent jest słaby, bo jak tylko niechcący pociągnie się mu serię po pancerzu to od razu staje się wrogi. Nie wiem jeszcze co to ten nowy plasmid 'sonic boom' ale liczę właśnie na 'coś odrzucającego'
Tak jak się spodziewałem, sonic boom to po prostu 'odrzucenie'. Tyle, że jest ono jakieś takie... cienkie . Żre dużo EVE (tak na oko 1/4 paska...) i w zasadzie brakuje miejsc gdzie można by tego użyć. Nie próbowałem tego na tatusiach, ale po kilku strzałach wróciłem do starego zestawu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum