podejdź do trupa i tuż obok niego zrób manekina, zobaczysz że poza kolorami to są identyczne.
Hehe, mi nie chodzi o to, że graficznie model Target Dummy to po prostu ścierwo leżące w różnych zakamarkach miasta, bo o tym wiem;) Chodzi o to, że docelowo plazmid ten ma tworzyć widmo naszej postaci, a że jest ono niewyraźne, to 2K wykorzystało pierwszy lepszy model
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-14, 11:01
Wiem, wiem, a szkoda, bo można by zobaczyć jak Jack wygląda!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
wykupiłem ten target dummy i wypróbowałem go na 2 pajęczych genofagach.Jak już ktoś mówił , zrobiłem to co na trailerze .Podłożyłem tam gdzie było to widmo minę i tych dwóch genofagów eksplodowało .Bardzo przydatny plazmid .
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-17, 08:38
To na bank jest Jarosław Kaczyński.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Jeszcze słowem offtopu - twarz Jacka jest widoczna na zdjęciach, przed biurem Ryana Zresztą żadna to różnica w wypadku Target Dummy, gdzie i tak nic nie widać.
Błyskawica - od początku do końca, niezastąpiona i wszechstronna.
Telekineza - przydatna na Uszatki i Nitro-genofagi.
Spopielenie - daje radę i przydaje się w skarbie Neptuna.
To te ulubione.
N.t innych:
Rój - sprawdza się, ale często pszczółki zahaczają o Tatuśka i mamy niepotrzebne kłopoty.
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-01-29, 08:06
1. Telekineza. Przydatna nie tylko do walki.
2. Pułapka Wiru. Lepsze "wersje" są naprawdę skuteczne przeciw Genofagom.
3. Błyskawica. Sprawdza się na wszystko. Nie wywalałem jej ze slotów przez całą grę.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum