Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-05-15, 17:02
Nie ma za co a co do plazmidów to chyba najrzadziej używany jest Oko ochrony (security bullseye). Ja przynajmniej go rzadko używam, jedynie czasem na BD żeby ich kamery zczaiły bo nawet jak są shakowane to na nich nie zwracają uwagi.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 23 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-05-26, 07:58
zdecydowanie telekineza, odpowiednio wykorzystana pozwalała na nieużywanie innych plazmidów i zabierała najmniej many.. ekhm eve
edit:
tu jest błąd na forum, nie mogłem usunąc podwójnego posta
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
Wysłany: 2009-05-26, 19:00
Wilk napisał/a:
edit:
tu jest błąd na forum, nie mogłem usunąc podwójnego posta
Już usunałem za Ciebie. Czy inni użytkownicy też mają ten problem?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
[ Dodano: 2009-06-13, 14:23 ]
Wiecie, ja miałem raz problem z Hipnozą Tatuśka, bo jak go zahipnotyzowałem i za mną chodził to przeszedłem pod elektrycznymi drutami i on na nie wpadł i wziął to za atak niezła historia, co?
hipnoza tatków jest beznaziejna (może przyaje się w poziomie , w którym wracasz do Arkadii i bronisz się przed splicerami w biurze tej pani doktor ).Kiedy przez przypadek trafisz tatuśka to on odrazu cię atakuje .
Wracając do tematu, mój ranking plazmidów jest taki:
1.electro bolt(na wieżyczki,boty i tatków)
1.5.telekineza(jeśli umiesz się nią posługiwać najlepsza)
2.spopielenie
3.to że pojawia się małe tornado (fajnie wygląda )
Electro Bolt, Telekineza i Target Dummy - tego używam najczęściej. Okazjonalnie Enrage, ale tak czy siak powyższe wydają mi się najbardziej pomocne. Inna sprawa, że zestaw plazmidów zależy jeszcze od preferowanej broni i toników, więc ta konfiguracja czasami się u mnie zmienia.
Wysłany: 2009-06-13, 20:33
Drobne sprostowanie, nie twojej tylko jakiejś postaci, która skupia na sobie uwage przeciwników, przydatna rzecz bo reagują też na nią wieżyczki i kamery.
W teorii to ma być nasza postać właśnie W praktyce ciężko określić bo i tak nic nie widać, więc to w sumie bez różnicy. Tak czy siak to jeden z moich ulubionych plazmidów i w sumie można spokojnie przejść grę korzystając głównie z niego.
Wysłany: 2009-06-13, 22:45
Kat napisał/a:
W praktyce ciężko określić bo i tak nic nie widać,
Jak się przyjrzysz to zobaczysz że to hologram jakiegoś trupa płci męskiej, pełno takich w Rapture bardzo ciężko je przegapić, jak chcesz to sam sprawdz, podejdź do trupa i tuż obok niego zrób manekina, zobaczysz że poza kolorami to są identyczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum