Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-04, 23:53
Ja używam błyskawicy tylko na boty, wierzyczki i kamery czyli na elektronike bo na wrogów nie urzywam zamiast tego wole zamrożenie bo jeśli z jakimś kolesieim sie męcze to go zamroże i z shotguna w łeb, i jeszcze moje ulubione spopielenie i rój tylko że to ostatnie działa w dwie strony bo jak zaatakuje jakiegoś Splicera a w poblży będzie Big D to zonk i już jestem trup. Pzro
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-04-21, 16:49
Widze że dużo osób lubi spopielenie czyżby palili papieroski
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Widze że dużo osób lubi spopielenie czyżby palili papieroski
Sasza spopielenie lubi duzo osób chyba dlatego (ja tak mysle) że jak kogoś podpalisz sam wkońcu zginie i sie nie musisz z nim użerać
Moje ulubione to telekineza i spopielenie
Wysłany: 2009-05-07, 19:07
witee26 napisał/a:
Dlaczego Oko ochrony ? Bo jak np. na Big Daddy go rzucę to zanim przylecą te boty to sam go zabje już
Ale jak nie chcesz się męczyć i nie stracić życia to OKO OCHRONY jest całkiem niezłe, no i Big D nie odbierze tego plazmidu jako atak.
Wysłany: 2009-05-15, 13:57
Tak jesli w pobliżu nie będzie żadnego genofaga, lub innego BD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum