Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-01-16, 19:17
Oj samymi plazmidami to mi się nie wydaje aby można by było tatuśka rozwalić. Na easy tymi beczkami spoko ale na hardzie to prawdziwa trauma. Ja tam wale w niego czym mam moge ale bez broni to nie uchodzi. Najlepiej na Bouncerów sobie przygotować pułapki z min i potykaczy a potem dobić ich spopieleniem i pancernymi pociskami z tomka.
Wysłany: 2008-01-16, 20:01
Oj oj bo Cie zaraz admin za offtop dorwie
Nawet na hardzie idzie telekinezą BOUNCERA załatwić no i jeszcze spopieleniem ale z ELITE ROSIE to już masakra. A czy ktos używa plazmidów przy walce z FONTAINEM??
Telekineza ;d Tatuśków, jeżeli jest trochę materiałów wybuchowych, zabicie zajmuje mi 10 sekund. Rzucam w biedaka butlami z gazem zabiera mu duużo życia, a potem z pocisków p. pancernych z Tomcia Giwery albo ze strzelby. Czasem i z gnata.
_________________ "Is a man not entitled to the sweat of his brow? No. Sais the man in Washington. It is entitled to the poor. No. Sais the man in Vatican. It entitles to the God. No. Sais the man in Moscow. It is entitled to everyone."
Andrew Ryan
zdecydowanie telekineza
Grałem praktycznie tylko nia , miło bylo rzucić czymś ciężkim w kogoś (zwłoki, krzesła itp) a rzuć czymś wybuchowym to juz w ogóle super: )
Zawsze miałem prawie pełne magazynki do broni bo nie używałem ich praktycznie
Telekineza ponieważ daje mnóstwo frajdy - można się nią normalnie bawić, można rzucać w przeciwników różnymi rzeczami, nawet ciałami genofagów. Ogólnie mnóstwo funu
_________________ "We all make choices, but in the end our choices make us"
Wysłany: 2008-01-28, 16:15
Telekineza.
Zdecydowanie. Straszna frajda, rzucać w kogo popadnie, czym popadnie....
A i mocne toto.
Jeszcze oczywiście szał... Jak ma się na przykład 4 splicery, to nie ma problemu, żeby się sami prawie pozjadali....
Electrobolta nie używam, bo mam tonik, który elektryzuje wroga który mnie walnie (nie pamietam nazwy)...
No i bardzo się czasem przydaje Zahipnotyzuj Tatuśka, oraz Oko Ochrony.... Ale tylko w okreslonych sytuacjach, nie tak jak te powyżej, które przydadzą się wszędzie....
Howgh.
_________________ "Fly little mole! Fly to the sky!" - Cohen
"Would you kindly... What a powerful phrase." - Andrew Ryan
"Andrew Ryan - a bloody king of Rapture" - Atlas
Ja teraz jestem na Hefajstosie i mam:
1) Błyskawica 3
2) Spopielenie 2
3) Telekineza
4) Zahipnotyzuj Tatusia 2
5) Rój 2
6) Zimowe Uderzenie
Ulubione jest Spopielenie Nie mogę się doczekać gdy odkryję 3 wersję Telekineza też jest dobra bo mało Ewy zużywa. Generalnie to próbowałem wszystkich plazmidów ( zapisywałem grę, kupowałem coś i sprawdzałem - nie podobało się to load) i te 6 najbardziej mi do gustu przypadło. Raczej żadnych innych nie będę już kupował tylko te będę ulepszać. W sumie to się jeszcze zastanawiam, czy nie zamienić "Zahipnotyzuj Tatuśka" na Wir 2 / Szał 2, ale nie mogę się zdecydować co wybrać.
Błyskawica i telekineza oczywiscie, dwa najlepze w grze. Do tego wrench czyli najlepsza broń w grze i tłuczesz wszystko, no poza tatuskami. Spopielenie bo czasem coś tzreba "rozmrozic". Reszta jest mało przydatna
Wysłany: 2008-04-05, 08:23
Najczęściej używałem Błyskawicy, gdyż w nieruchomy cel najłatwiej trafić . Na skupiska wrogów nieźle nadaje się spopielenie, a Rój świetnie sprawdza się przy tatuśkach. Z pozostałych plazmidów korzystałem sporadycznie, natomiast w ogóle nie używałem Oka Bezpieczeństwa, Pułapki Wiru, Manekina i telekinezy
TELEKINEZA, zdecydowanie mój ulubiony plazmid, jak nie miałem amunicji to telekinezą zrywałem maski z twarzy genofagom, i potem waliłem maską po łbie, aż padli.
Z tłumem Genofagów jeszcze lepiej. zabijasz jednego, to masz też złwłoki do rzucania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum