Ja próbowałem SONIC BOOM na BIG D ale nic mu to nierobi, ale Sonic Boom niejest aż taki najgorszy, jest troche lepszy od Pułapki Wiru bo jest łatwiej trafić w Genofaga ale jakąś ewolucją niejest.
No jak biegnie na Ciebie kupka splicerów to po lklepnięciu fire zostają oni odrzucenia kilka metrów w tył, czasami nawet padają na glebę. Tyle że na kupę wrogów jest inny świetny plasmid - enrage, który co ważniejsze nie zjada pół paska EVE po 2 strzałach
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-07, 19:29
To sie nie bardzo z tym sonic boom wysilili
Wysłany: 2007-12-07, 22:25
Sonic Boom niedziała na BIG D ale niejeste to zły plazmid wydaje mi sieże jest lepszy od PUŁAPKI WIRU bo jest łatwiejszy w trafienu i chyba troche mocniejszy a przede wszystkim odrzuca kilku naraz, fakt że PW to jednak jest Pułapka i daje możliwośc zaskoczenia przeciwnika no i może jednak to ona jest mocniejsza o SB, cięzko stwierdzić ja osobiście wole Sonic Boom.POZDRO
Ja za spopieleniem nie przedpadam jakoś tak. Fajne też jest Hypnotize big daddy jakoś wcześniej go w ogóle nie używałem a teraz często robie z tatuśków durniów.
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-18, 19:58
Niektórzy twierdzą, że hipnoza ssie bo jak niechcący przejedziesz serią z tomka po tatuśku to się obraża i chce nas udupić. Ale przecież wystarczy go zahipnotyzować, a jak za tobą łazi i zobaczysz drupkę spielcerów to strzelić do jedengo z rewolwa w dupsko a Daddy zajmie się resztą Chciałem przez to powiedzieć, że hipnoza jest spoko
Wysłany: 2007-12-18, 20:26
A wiecie co mogliby dać zamiast SONIC BOOM, TELEPORTACJE. Rzecz fajna tylko mogłaby wzbudzić kontrowersje oczywiście trzeba by było zrobić tak żeby spalało to mnóstwo EVY bo jakby spalało tyle co telekineza to byłoby to głupie niczym VITA-CHAMBER. POZDRO.
Wysłany: 2007-12-18, 22:28
Chyba wtedy gra była by zbyt prosta, bo eve można znaleść praktycznie wszędzie, więc doładowanie nie byłoby problemem.
Wysłany: 2008-01-15, 13:39
Używam telekinezy, spopielenia, błyskawicy i zimowego uderzenia.
Najlepsza jest telekineza. Niema jak obrzucać tatuśka butlami z gazem lub czerwonymi beczkami.
Wysłany: 2008-01-15, 14:17
Na wyższych poziomach trudności nie jest już takie praktyczne, ale na splicerów jak najbardziej
Wysłany: 2008-01-15, 20:43
LoCker ma racje na wyższych poziomach trudności już tak łatwo nie jest, ale jeśli odpowiednio sie pobawisz ulubionymi plazmidami to bez niczego załatwisz BIG DADDYIEGO. pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum