Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-08-03, 10:59
Hmmm nie znam,dobre?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-10-22, 23:40
To ten film, co niby podobny do Bioshock`a
Ja mam zamiar wybrać się na "Dystrykt 9" - SF; "Avatar" - Połączenie SF i Fantastyki; oraz "Sherlock Holmes" - film o jednym z najbardziej znanych detektywów na całym świecie
Dzisiaj byłem byłem na filmik "Odlot" = nawet może być
Wysłany: 2009-10-23, 18:49
Bodajże od wczoraj grają w kinach Piłe VI, planuje sie wybrać a wy?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-10-23, 22:49
A oglądał ktoś może "Bękarty wojny"? Siostra była i ponoć całkiem niezły film.
Jak ktoś zobaczy Piłę VI niech się wypowie, czy warto obejrzeć
A za najlepsze filmy uważam: the Ring 1 (amerykańska wersja), Władcę Pierścieni (all) oraz Szeregowca Ryana
Wysłany: 2009-10-27, 20:05
Cytat:
Szeregowca Ryana
świetne
Ogur napisał/a:
Władcę Pierścieni
bardzo dobre
Ogur napisał/a:
the Ring 1 (amerykańska wersja)
chłam, tak jak każdy amerykański horror zaczerpnięty z Japonii.
A oglądał ktoś może "Bękarty wojny"? Siostra była i ponoć całkiem niezły film.
Zajebisty, dawno tak dobrego filmu nie widziałem. O ile lubi się II WŚ.
A oto widzieliście?
http://www.youtube.com/watch?v=xpjy_blPWdI
Polecam, bardzo dobry film.
Dość awangardowe kino, nie każdemu się spodoba, ale warto obejrzeć, tym bardziej, że to nasza rodzima produkcja.
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-12-26, 21:42
No coż na głupie filmik niczym się nie zaradzi
Wczoraj byłem na filmie:
Opinia:
Moim zdaniem film był bardzo dobry. Fabuła - Bardzo Fajna. Efekty - Bardzo Dobre . Zdjęcia - Świetne. Jednym słowem - Arcydzieło! Jedyną nie wygodną rzeczą jaką miałem podczas oglądania filmu to napisy, które były bardzo ciemne. Trudno było je rozczytać w ciemnej sali i przez przyciemniane okulary (byłem na 3D). Radzę wam wszystkim -> idźcie do kina IMAX, aby się nacieszyć całym efektem 3D. (Niestety nie miałem 'jeszcze' okazji pójść do tego kina i obejrzeć Avatara. Ale mam nadzieję, że mi się uda )
Wysłany: 2009-12-26, 21:52
Jak ja dawno w kinie nie byłem, kupa czasu minęła (ostatnio albo TV albo coś ściągne z neta z czego nie jestem dumny ale też jakoś się tego nie wstydze), musze na coś iść ale kiedy nie wiadomo (przydałoby się prawko, mogłem iść jak miałem kase )A co do filmów to jeden z lepszych to "9", bardzo ciekawa animacja, ciekawy pomysł i w ogóle bardzo fajny film. Polecam.
Mam takie pytanie:
czy ktoś mógłby mi polecić horror/thriller, taki, który trzyma w napięciu i jest straszny. Nie chodzi mi o rzeźnię na ekranie czy jakieś wiecei obrzydliwe sceny, aczkolwiek takie też czasem mozna. Przy jakim filmie można się konkretnie bać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum