Może piękna taka nie jest strasznie, ale urocza na pewno. No i ma niesamowity głos.
A co do ulubionej postaci to poza EL to Alexander. Bardzo intrygująca postać, niewiadomo co zobaczymy jak staniemy twarzą w twarz (?). I jeszcze ten helikopterek z okiem.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Ostatnio zmieniony przez Inq 2010-02-19, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-19, 16:58
Alex the great, ( czyli ten helikopter z okiem ). Jakoś tak ta postać mi się spodobała, nie widzimy do końca gry jego twarzy słyszymy tylko jego głos no i widzimi jego oko.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
1. Delta, doskonała postać na głównego bohatera
2. Eleonora
3. Mała siostrzyczka która pomagała nam uciec i zbierała części do ubioru Big Sister dla Eleonory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum