Do takich rzeczy masz wielką czerwoną opcję "SPOILER" ,nie wszyscy przeszli już grę ignorancie!!!
Może by go tak nagrodzić warnem?
Cytat:
"BioShock 2 i spoilery"
(facepalm)
Sasza napisał/a:
Alex the great, ( czyli ten helikopter z okiem ). Jakoś tak ta postać mi się spodobała, nie widzimy do końca gry jego twarzy słyszymy tylko jego głos no i widzimi jego oko.
Zgadzam sie trochę czułem sie nieswojo jak ten helikopterek tak latał i raził prądem.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
gdzie? przy tym panelu czy tuż przy tym miejscu gdzie on jest? kurde. Nie wiem jak tego nie zauważyłem
Po tym jak już wypełni się wszystkie zadania w Persefonie i strzałka pokazuje na wyjście (ten kompas) to wtedy po prawej stronie pulpitu zaświeca się na żółto przycisk, który razi Alexa prądem i zabija.
Cytat:
Do takich rzeczy masz wielką czerwoną opcję "SPOILER" ,nie wszyscy przeszli już grę ignorancie!!!
Temat jest o spoilerach, to, że wchodzisz zanim przeszedłeś grę to twój problem i tylko do siebie możesz mieć pretensje.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-20, 13:13
mateusz812 napisał/a:
ale zapomniałeś przecież, że w tajnych laboratoriach widzimy takie wielkie "coś" w tej... probówce?
Mam pytanie: jak da się zabić Alexa? Rozwalić miejsce w którym jest?
Mówiłem że nie widzimy jego twarzy, jego samego owszem widzimy ale jego twarzy nie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
1. Eleanor Lamb, no pewnie
2. Sinclar
3. Alexander
Najbardziej przypadły mi do gustu.
Tego "Alexa Lewitujące Oko" nie lubię za serię prób, na jakie wystawił głównego bohatera
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-24, 16:16
Cytat:
Jak ktoś będzie cierpliwy podczas oglądania listy autorów to twarz też zobaczy.
Pryejem całą i musiałem nie zwrócić uwagi, następnym razem się przyjrzę. Dzięki INQ.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Te postacie które zaraz wymienię lubię jednakowo.
Hmmm...
Obiekt Delta,Alexander the "lewitujące oko", Eleanora Lamb , Gil Alexander, Brygida Tenebaum, Sander Cohen, Andrew Jack i Rayan no i oczywiście naszego Agustusa Sinclaira.
PS. Jako że jest to mój pierwszy post na forum pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum