Tu możecie pisać jaka broń najbardziej przypadła wam do gustu :
Powiem że ja już nie wiem bo rozmyślam nad dubeltówką , wiertłem i nitownica hmm dobra chyba wiertło. A z plazmidów to Spopielenie.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Ja w ogóle nie rozumiem tej broni na te włócznie, czy co to jest.. Postrzelałem z tego i nie nie robi.
Mój zestaw to wiertło, tonik lodowe wiertło i tym rozwalam. Czasem sobie rivetgunem pomogę.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Ten spear gun (harpun) trochę im nie wyszedł strzela harpunami , bardzo przypomina kołkownice z Painkiller'a ,i nawet bardziej mi ta kołkownica przypadła do gustu niż ten Spear gun przekombinowany jest.
Wysłany: 2010-02-18, 19:15
Ja strzelałem po trochu z wszystkiego, najbardziej przypadła mi do gustu dubeltówka i (w przeciwieństwie do pierwszej części) karabin maszynowy. Mini-wieżyczki przydawały mi się tylko przy obronie siostrzyczek, a wiertło najlepiej sprawdzało się w walce Tatuśkami. Jedyne z czego prawie w ogóle nie korzystałem, to kołkownica. Jeśli idzie o plazmidy, korzystałem tylko z trzech: porażenie, spopielenie i telekineza. Reszta jak dla kompletnie nieprzydatna.
Na Big Daddy i Big Sister Winter Blast i wiertło.
Uważam że Hypnotize też świetnie działa ale tylko pod koniec gry jak większe grupki się trafiły.
Ulubione bronie to wiertło, dubeltówka i spear gun - mnie nawet przypadł do gustu ze względu na te zwisające zwłoki splicerów na ścianach, nie znacie się
A plazmidy to spopielenie i hipnoza.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-18, 21:26
Ja napoczątku waliłem tylko Nitownicą (czy tam kołkownicą jak kto woli) i to ją pierwsza stuningowałem, potem karabin i dubeltówka (głównie karabin). Z wyrzutni harpunów nie korzystałem praktycnzie wcale (ta gra jest za szybka na taką broń moim zdaniem) a z wyrzutni granatów też nie korzystałem wielce. Pod koniec gry przekonałem się do wiertła (naprawde udana broń) ale mimo to jakoś super często z niego nie korzystałem.
Co do plazmidów to używałem praktycznie tylko spopielenia, roju, telekinezy do przyciągania znajdziek i porażenia. Czasami scout'a (ciekawy plazmid musze przynać) i hypnotize (który moim zdaniem powinien nosić nazwe Enrage).
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Ja napoczątku waliłem tylko Nitownicą (czy tam kołkownicą jak kto woli)
Nitownica a kołkownica to dwie różne bronie , Kołkownica była w Painkille'rze.
Dubeltówka Nitownica , Wiertło tylko te bronie są najlepsze moim zdaniem.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-18, 23:14
Napisałem kołkownica bo niektórzy pisali w ten sposób o nitownicy. Dlatego wziąłem to w nawias.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiertło i do tego Toniki: Drill Power ,Drill Power 2 i Master Drill.
A Plazmidy to: Electro Bolt ,Insect Swarm ,Wiry ,Spopielenie ,Hypnotize.
_________________ Jesus loves me this i know :3
Thetruman1990
Wysłany: 2010-02-19, 14:44
Przyznam, że grałem pierwszy raz to grałem normalnie ( wszystkimi broniami ), jednak jak mi się zepsuły savy to sobie pomyślałem, że wiertłem zagram i cóż... mocno przypadło mi do gustu... Lubię też Minigana ( ale po zmniejszonym odrzucie, wcześniej jest nie do użytku) oraz Strzelbę.
Co do plazmidów, na początku myślałem o wirze bo używałem go głównie przez brak pułapek z innych broni. Ale potem poznałem siłę wymaksowanego Winter Blast + Szarża i po prostu nie mogłem przestać. Zawsze mało korzystałem ( w 1 BioShocku też ) z plasmidów Błyskawicy i Podpalenia, nie mogłem się co do nich przekonać. Na telekinezę mam za słaby sprzęt bo w tłumach czasem przycina i nie trafiam często.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum