A mnie się najbardziej podobała Dubeltówka. Świetna broń z dobrymi upgrade'ami.
Wiertełko - też może być, a nawet musi.
Co do plazmidów - tak jak w jedynce - Spopielenie! ;d
@Sasza
'enrage' zostało połączone z 'zahipnotyzowaniem tatuśka', patrz 'hyipnozy 2' która naładowana 'zaprzyjaźnia' nas ze splicerem. To połączenie jest znacznie lepsze...
mrożone wiertło przede wszystkim, a i dubeltówka nie gorsza... od czasu do czasu pruję z tego z czego mam full amunicji ... z plazmidów spopielenie i swarm master 2 i okazjonalnie hipnoza i telekineza, a jak woda się trafi to electro bolt 2... jak bronię LS to pułapka wiatru 2 naładowana spopieleniem i osami i miniwieżyczki (boleję nad niemożliwością umieszczania ich na ścianach)
z toników najciekawszy wydał mi się 'handy man'... ach ten latający Albert i Martin
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-21, 19:06
CordonJack napisał/a:
@Sasza
'enrage' zostało połączone z 'zahipnotyzowaniem tatuśka', patrz 'hyipnozy 2' która naładowana 'zaprzyjaźnia' nas ze splicerem. To połączenie jest znacznie lepsze...
No cóż nie ulepszałem hipnozy stąd mój błąd.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Broń: zdecydowanie Spear Gun. W połączeniu z Rocket ammo po prostu wymiata. Big Daddy i Brute Splicery padają po 2 strzałach, Big Sister po 3 A pod koniec gry, gdy mamy mnóstwo kasy to kupno amunicji nie jest problemem.
Plazmid: całą końcówkę przeszedłem z Insect Swarm 3. Zdezorientować wroga i walnąć Rocket Spear
+ Ukończyłem grę na medium harvestując wszystkie dziewczynki. Poprawiam posta.
Ja uzywalem wszystkich broni po trochu, trap ammo jest the best bez tego bylo by ciezko plazmiydy : kukla poziom 2 swarm poziom 3(najlepszy wg mnie potrafi zabic 2 splicerow 1 grupa os) i electro bolt uzywalem tez innych plazmidow ale to sporadycznie i wszystkie sloty tonikow bez tego bylo by ciezko
U mnie - Minigun, Nitownica i Wiertło wygrywają. Wyrzutnia Harpunów, Dubeltówka, Wyrzutnia - tych użyłem kilka razy, kiedy chciałem zrobić ładny wynik z kamerą badawczą.
Po prostu lubię bronie, które są szybkostrzelne, a Wiertło to już czysty sentyment
Co do Plazmidu - Zamrożenie, Spopielenie i Electric Bolt (wszystkie ulepszone do potęgi trzeciej ).
co do broni której używam w trakcie gry; wszystko po trochu. Kasę zużywam jedynie na EVE hypos i apteczki.
Żeby szybko Zresearchować wszystkich nie da się korzystać z 1 techniki ciągle (chyba że zamrożenie i drill dash, to daje zawsze A+.).
Plasmidy; w zasadzie, to ciągle scout. Lubie robić wycieczki "Ze scoutem wśród splicerów". Można naprawde dużo ciekawych scenek zobaczyć. Np. Ta splicerka która próbuje dobić się miejsca gdzie jest tonik "Cure all" (jak sie leczysz w Med stacjach to Eve też się regenuje.) i właśnie od tego momentu oglądam wszystkie biurka ze wszystkich stron.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
właśnie po raz kolejny przeszedłem Bioshocka 1 i z ubolewaniem stwierdzam iż w 2 nie ma fantastycznego toniku kameleona, dzięki niemu stawałem sobie, po chwili znikałem brałem kuszę i spokojnie celowałem bez stresu, że ktoś mnie wykryje ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum