Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-08-21, 00:20 Ukryte Sejfy
W tym temacie piszcie gdzie znaleźliście ukryte sejfy. Ja dzisiaj przez przypadek znalazłem jeden w forcie frolic był on ukryty za obrazem w garderobie na dole, garderoba jest umieszczona po prawej stronie na przeciwko wejścia do małego barku, drugi odkryłem również dzisiaj tyle że w arkadii. Znajduje sie on w punkcie widokowym (tam gdzie sa lornetki) podchodzimy do lornetek i po prawej jest małe wejście w środku jest sejf. Jest jeszcze ich ukrytych mnóstwo ale teraz nie pamiętam dokładnie gdzie. POZDRO.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Mógłbyś sprecyzować, w jakim pomieszczeniu w forcie frolic jest ten sejf?
Sam znalazłem sejf w opuszczonym mieszkaniu, bodajże na pierwszym piętrze, chyba pod mieszkaniem Tenenbaum. Po wejściu do mieszkania widać dwie kanapy, na lewej dwa ciała, na prawej trzy martwe dziewczynki. Dalej znajduje się łózko, za nim jest sejf.
Ja sejf znalazłem w Olimpie - jak wyjdziesz z kryjówki Tennenbaum, na górę ( już po zmniejszeniu zdrowia przez F.) spójrz za siebie - zobaczysz przewrócony tramwaj/pociąg i 2 splicerów. Zabij ich i wejdź do pojadzu. Tam jest sejf z ammo i pieniędzmi.
Wysłany: 2008-08-26, 22:59
Znałem to już. ukryty sejf jest w Forcie Frolic w południowym pasażu na przeciwko tego pomieszczenia co poprzednio mówiłem w takim mini barze (ale raczej każy to znał).
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-03-04, 21:40
Masz racje Szynek zamykamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum