Ave!
A więc tak słyszałem że ktoś znalazł jakieś nieużyte plazmidy w kodzie gry czy ktoś może mi powiedzieć ile jest w tym prawdy i czy da się je jakoś włączyć do gry?
Jeśli taki temat już był to dajcie mi do niego link.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-05-27, 11:17
Plazmid dochodzi jeden Sonic Boom, odrzucenie przeciwników, a toniki to Niszczyciel Maszyn, Inferno, cośtam do tańszego kupowania.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-02, 17:46
Hmmm nie mam pojęcia, nie mam XKLOCKA i nie wiem czy można czy nie ale wydaje mi się że tak.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-08-16, 00:07
Fajnie by było mieć każdy plazmid, no ale nie róbmy offtopu.
Wysłany: 2009-08-28, 18:13
Jak są bajką, jak nie są. Przecież były one ukryte i patch 1.1 je odblokowywał, był to poprostu błąd twórców który odkrył jeden fan który grzebał w kodzie i znalazł tam te kilka rzeczy.
Wysłany: 2009-08-29, 20:42
Plazmidy i toniki stąd liczba mnoga.
plazmidy ukryte były w wersji 1.0. Wersja 1.1 je odblokowała. Można tworzyć własne plazmidy,jest odpowiedni plik w folderze z grą oraz informacją "jak to sie robi". temat do zamknięcia moim zdaniem. (to chyba mój najsensowniejszy post jaki napisałem na tym forum^^)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum