Nazywam się Tomasz Krzywik, uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego im. Tadeusza Kościuszki. Mam 16 lat, ale uważam, że wiek a dojrzałość to dwie różne sprawy.
Interesuje mnie przede wszystkim pisanie - robię wszystko w kierunku wydania książki (już na ukończeniu xd), czasem lubię też napisać Fan Fica.)
W imieniu swoim - witam.
Cieszę się niezmiernie, iż znów pokazał się ktoś, kto bez wątpienia szanuje nasz język i lubi się nim posługiwać z zachowaniem wszelkich zasad
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-22, 18:33
Ja terz witam serdecznie, jak zaówarzyłes terz zwracam ówage na jenzyk polski
Nie no żarcki. Witam serdecznie na naszym forum, licze na to że pochwalisz się tą ksiązką jak ją skończysz.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
xd Jasne xd Ale do tego jeszcze długa droga Tzn. Muszę teraz zająć się samą budową, tj. popoprawiać gramatykę. W międzyczasie wrzucę tu fanfika, to sami ocenicie mój poziom
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-23, 17:38
On odebrał to jako żart, specjalnie dla żartu mnie poprawił na jeszcze gorszą wersje.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum