Wysłany: 2008-03-29, 20:24 Tryb panoramiczny w wersji 1.1
Witam
Zainstalowałem wlasnie patch 1.1 pobrany z strony producenta, wszystko jest niby ok ale...
Jak wiadomo w wersji 1.0 rozdzielczosci panoramiczne działały na zasadzie obcinania obrazu z gory i z dołu przez co w efekcie an panoramicznych monitorach podczas grania mielismy mniejszy obraz... Patch 1.1 miałto naprawic... zainstalowałem a jest tak jak było
a specjalnie czekałem z kupnem bio na tego patcha zeby miec normalny widok a nie obciety jakis.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-29, 20:56
W opcjach graficznych trzeba wyłączyć opcję "Horizontal FOV Lock", jeżeli to nie pomoże spróbuj skorzystać z porad z tej strony http://www.widescreengami...pic.php?t=11685 (informacje są po angielsku, a ja pozwalam sobie założyć, że znasz trochę ten język jeżeli się mylę, to daj znać, a spróbuje to przetłumaczyć na "nasz język")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum