Wysłany: 2009-07-18, 22:42 There's Something in the Sea
hmm... może temat "ogólny" o BS2 to nie jest ale nie znalazłem odpowiedniego miejsca.
mam pytanie odnośnie strony wymienionej w tytule. Na ekranie widać pudełko które po kliknięciu wygląda jak metalowe pudło z dużym R i kółkami z różnymi symbolami.
Pytanie: czy ktoś z was już to rozgryzł? czy są na taj stronie jeszcze jakieś ciekawostki?
edit niby jedyne polskie forum a jednak cicho...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-19, 22:38
Niestety nie rozgryzłem tego, ani nikt inny z tego forum, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
oj! kaman nie trzymaj mnie w niepewności! powiedz.
aha, mam nadzieję że ta druga zagadka to nie są te drzwi których sie nie da otworzyć^^
edit
lol, nie zauważyłem strzałki w prawo. a tam jakieś radyjko(babuni).
edit 2 a tu macie rozwiązanie zagadki (nie dziękujcie )
http://forums.2kgames.com...ead.php?t=36451
Wysłany: 2009-07-21, 20:13
Ja już tak dawno nie byłem na tej stronie, jakoś już mnie tak to nie jara jak kiedyś. Oby BS 2 przyszedł jak jaszybciej to sie znów podjaram.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
ale nie znalazłem rozwiązania metalowego pudełka po lewej, więc jak ktoś znajdzie odpowiedź to byłbym wdzięczny za danie tu linka do odpowiedzi.
http://i42.tinypic.com/oszd02.png - tak dla zagęszczenia atmosfery , bo to list od zaginionej córki bochatera bsa 2
http://i42.tinypic.com/ops6mr.png
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-07-29, 13:23
Mi się udało otworzyć skrzynie, która jest na biurku
Oto co jest w środku = -> ŚRODEK <-
Mogę nagrać filmik jak to otworzyłem (Jeśli tylko chcecie ??)
Jeszcze nie wiem jak rozwiązać ten mechanizm w skrzyni ale pokąbinuję :
Wysłany: 2009-07-29, 14:57
Teraz trzeba się tylko zastanowić nad tym co jest w środku... Po mojemu drugi i trzeci rząd oznaczają współrzędne (kolejno: szerokość i długość geograficzna) ale nie wiem po co te godziny w pierwszym?
[ Dodano: 2009-07-29, 16:01 ]
A może trzeba posutawiać te współrzędne w kolejności od najwcześniejszej godziny do najpóźniejszej i wyjdzie jakaś trasa, co myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2009-07-31, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-07-29, 21:25
Już próbowałem od najwcześniejszej godziny do najpóźniejszej i nic.
Na biurku po lewej znajduje się kartka na której są jakieś współrzędne.
Jurto wyślę na odsiebie filmik jak otworzyć skrzynię
Ps. Czy puszczaliście sobię płytę gramofonową ?? Pod koniec piosenki jest krótkie nagranko od Litter Sister
Ps 2. Raz bawiłem się tą dziwną skrzynią po lewej na podłodze i kiedy przesunąłem jeden z pionków to nagle zniknął i te duże "R" się zaświeciło na niebiesko, dziwne nie ??
Mam nadzieję, że wy też coś wymyślicie w tej sprawie.
Wysłany: 2009-07-31, 21:38
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum