Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-08-01, 09:21
Co się stało Sasza, że piszesz ??
[ Dodano: 2009-08-04, 19:39 ]
Wpisałem w Google Translate zakreślony tekst z kartki na biurku z Something In The Sea
I tak mi przetłumaczył ten tekst:
In the interests of rigor, let us agree upon the points that bound the triangle. We shall take Aliuarssik as our
North-western mark (about 67 N, 34 W). The volcanic fumes of Surtsey Island shall mark our eastern point
(at 63 N, 20 W). And we shall arbitrarily take a point 350 miles due southeast of Greenland's tip as the inverted
peak of our triangle (at 57 North, 35 West). Henceforth, we shall discuss only incidents that occurred within those
bounds - in a futile attempt to quell our facile critics!
V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V V == Na Polski
W trosce o dreszcze, niech nam zgodzić się na punkty, które wiążą trójkąt. Będziemy podejmować Aliuarssik jak
Północno-zachodnia znaku (około 67 N, 34 W). W wulkanicznych oparów Surtsey Wyspa ma znak naszych wschodnich pkt
(na poziomie 63 N, 20 W). A my arbitralnie podjąć pkt 350 mil ze względu na południowy wschód od Grenlandii wskazówka jak odwrócony
szczyt naszego trójkąta (na 57 North, 35 West). Odtąd będziemy omawiać tylko zdarzeń, które wystąpiły w tych
granic - w próżne wysiłki w celu stłumić naszych krytyków facile!
Proszę o poprawki
[ Dodano: 2009-09-07, 00:38 ]
A na tym temacie cichosza jak w grobie Wlazłem ostatnio na SITS = Something in the sea i zobaczyłem, że pokoju jest wszystko porozwalane, nie wiem dlaczego ??
Jest jak narazie oficjalana strona Bioshock`a 2, aczkolwiek na dole jest napis OFFICIAL SITE COMING SOON, więc narazie musimy poczekać na "Tą Właściwą Stronę"
[ Dodano: 2009-09-11, 17:52 ]
LUDZIE, znalałem na YT gościa, który otwiera wszystkie zagadki na SITS. WOW o jest naprawdę niezły
możecie mi powiedzieć jakie macie podejrzenia co do osoby Lutwidge'a?
Interesuje mnie zagadnienie jak Fontaine dostał się do rapture. Przecież on był Nowojorskim gangsterem. Do rapture Ryan zapraszał tylko wybitnych ludzi, a wątpię by wypuścił na powierzchnię pracowników którzy budowali miasto.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2010-02-16, 20:48
J.Galt napisał/a:
możecie mi powiedzieć jakie macie podejrzenia co do osoby Lutwidge'a?
Interesuje mnie zagadnienie jak Fontaine dostał się do rapture. Przecież on był Nowojorskim gangsterem. Do rapture Ryan zapraszał tylko wybitnych ludzi, a wątpię by wypuścił na powierzchnię pracowników którzy budowali miasto.
To nie jest temat. Zrób nowy i będziesz mógł o tym pogadać A nie dajesz bezsensu jakieś wolne myśli
[ Dodano: 2010-02-16, 20:48 ]
CordonJack napisał/a:
Śmiesznie. Otworzyłem pudełko w którym było trzeba obkręcając segmenty dopasowywać kolorowe linie do siebie, i mi się zwiesiło przy ładowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum