Ej... panie majster... dziękuj że nie jestem adminem - od razu byś miał ban....
Co do TF2... grałem, grałem, Pyro-miałem 2 unlocki.... a potem nagle mi się odechciało grać.
Pyro=Scout=Sniper>reszta... =P może wrócę na update szpiega =P cheers....
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-16, 17:28
Ja niedługo sobie kupie i będziemy grac.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
a ja mam tf2 i powiem , że jest świetne.jak ktoś chce to mogę z nim zagrać .dziś w południe podam wam ing serwer , który jest moim ulubionym , a i na steamie dodaj sobie do friendsów:pawłoski pl, albo dinozaur 300, i potem można się przez steama zapraszać do serwerów
steam to taka platforma do używania wszystkich gier od valve albo nawet inny deweloperów.Można przez to kupować gry(nie radze,bardzo drogie),ściągać dema za darmo,ściągać trailery.masz tam nick do konta i drugi do gry.masz tam listę serwerów,przyjaciół,ustawienia,twoje gry ze steamai wiel,wiele innych.masz hasło , i sekretne pytanie.Jak nie pamiętasz hasła to nie możesz geać w te gry.Więcej dowiesz się na stroie , po prostu wpisz w googlach steam i już .Przypominam , że gry od valve to m.in. counter-strike(wszystkie części),team fortress (wszystkie części),day of defeat(wszystkie części),wszystkie half live'y,i inne
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-20, 18:25
No i jeszcze Left 4 Dead, no i Steam ma tez komuniktaor dzięki któremu możesz (za darmo) gadać ze znajomymi (którzy też maja steam) no i nie minimalizuje okna gry podczas grania.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-20, 19:11
Steam to wbrew początkowym obawom bardzo fajna rzecz. Po wpisaniu w systemie klucza instalacyjnego, płyta może Ci nawet wpaść pod walec drogowy, a nic wielkiego się nie stanie- po prostu ściągasz ją (legalnie!) z internetu. Poza tym przez Steam'a można nabyć wiele tytułów w Polsce niedostępnych i cieszyć się nimi już po kilku(nastu) godzinach. Do tego dochodzi jeszcze komunikator, lista znajomych, dema, trailer'y etc. Jest tylko jeden problem: stracisz hasło- tracisz wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum