ja raz zapomniałem hasło ale można wysłać do stema supportu(po angielsku)i po 2-3 tygodniach masz nowe hasło , które Ci przesyłają w e-mailu.Gry na steamie są mega drogie,ale możeszsobie pograć np.: w PROTOTYPE(fajna gierka),którego nie ma jeszczew sprzedaży w polsce
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-22, 09:33
A jak już o fajnych gierkach mówimy (sory za offtop) to ostatnio kupiłem sobie Mirros Edge (100 dałem) i niestety ludzie z EA doszli do wniosku że musze kupić monitor LCD aby w nia pograć, bo gra nie obsługuje odświeżania ekranu niższego niże 70hz (monitory CRT przynajmniej mój mają max 60 hz). I jak na razie to albo sprzedam gre albo kupie LCD, ale raczej to pierwsze.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-23, 19:43
DarkMaster napisał/a:
Czy steam jest płatny i gdzie mogę go dostać?
Nie jest płatny i możesz go poszukać na google, strona to bodajże steampowered.com ale nie jestem pewien, ale jak sobie kupisz jakąś gre która jest spdo znaku valve to klienta steam będziesz miał na płycie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum