Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-22, 13:48 Team Fortress 2
Witam wszystkich, mam pewien problem z wyżej wymienioną grą. Otóż wiem iz gra przeznaczona jest głównie na rozgrywke sieciową ale czy jest w niej możliwość walki z botami, bo chyba każdy zna predkośc mojego neta (dla nieświadomych jest to 16kb/s dużo nie ) jakbym miał szybszego neta to bym kuił bez wiekszych ceregieli no ale wiecie jak to jest. Prosze was o pomoc. Z góry dzięki.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-22, 16:20
Nie lubie RPGów więc MASS EFFECT odpada, a gdzie niegdzie mówia że mozna wstawic boty. Kurde nie mam pewności co do tego a nie wydam 70 zł na gre której se nie pouzywam. No nic najwyżej kupie THE ORANGE BOX wydam więcj ale jesli nie będzie singla to pogram se w HF2 i PORTAL. Nic jesli jeszcze ktoś cos bedzie wiedział to prosze pisać, najlepiej niech wypowie sie ktoś kto ma tą gre, pozdro.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
"polecam tylko" to znaczy że BS'a już nie polecasz?Ok pomińmy. Co do TF2... to właśnie chodzi o fun w MP... zresztą duży jak ci się grafika spodoba i "quakeowo-ceesowy" hmmm "styl" gry... mi isę bardzo podobało (Pyro, Spy, Demoman)...
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum