Mam prośbę do użytkowników z polską wersją gry. Nie wiem jakim cudem, ale usuwa mi dziennik "Aphrodite Walking" dr Steinmana. Dwa razy grę przechodziłem, wiem że go zebrałem, ale na liście zebranych dzienników go nie ma. Wierd... Anyway, jest mi on potrzebny do pełnego artykułu z dziennikami z gry. Jeśli ktoś miałby możliwość podesłania mi treści tego dziennika byłbym wdzięczny. Oczywiście w nagrodę piwko gwarantowane
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-09-24, 22:42
Ja mam polską werjse gry, więc moge Ci podesłać chodzi Ci o samą treść tak czy nagranie? Bo jeśli nagranie to raczej troszke trudniej będzie wysłac bo będzie więcej ważyło ale jesli samą treść to nie ma sprawy! Jutro Ci podesle podaj tylko maila!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum