Wysłany: 2009-07-17, 08:58 [Targ Farmerów] Problem z powrotem do Arkadii
Witajcie. Mam pewien problem. Otóż, mam misję, aby wrócić do Arkadii z Targu Farmerów. Wszystko ok, dochodzę do tej śluzy, co ma mnie przenieść, wchodzę tam, naciskam "e" na drzwi i nic się nie dzieje. Prócz tego, że drzwi, którymi wszedłem, zamknęły się i utknąłem, nie mogę nic robić. Wczytywałem poprzednie zapisy gry i zaś to samo. Nie wiem już, co mogę zrobić...
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-17, 13:53
Spróbuj odinstalować i zainstalować na nowo gre, jak to nie pomoże to TUTAJ znajduje się paczka Save'ów z BSa.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-18, 19:50
A mógłbyś jeszcze podać nam konfiguracje swojego kompa, łącznie z Service Packiem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-19, 16:13
No to chyba mamy źródło problemu. Czy możesz wyrzucić Viste i zainstalować XP z SP2, najprawdopodobniej wtedy nie będziesz miał żadnych problemów z poziomami. Ale zanim to zrobisz sprawdz na innym kompie (najlepiej z XP) czy tam chodzi poprawnie. POWODZENIA.
Tylko, że XP nie mam, Vista była była już w zestawie z komputerem, a wydawanie 300zł na XP, aby sprawdzić, czy tam gra podziała, nie jest sensownym pomysłem. Swoją drogą, wątpię, że to wina tego, że mam Vistę. Na niej można tak samo grać w gry, jak na innych systemach, skoro jest to napisane w wymaganiach.
Wysłany: 2009-07-19, 19:26
Niby tak ale dużo wiary ma np problemy z BioShockiem gdy ma na kompie SP3 a gdy zainstalują SP2 wszystko działa poprawnie, więc chociaz sprawdz na innym kompie (u kumpla, rodziny) czy tam działa poprawnie.
Wysłany: 2009-07-19, 20:15
Możesz ewentualnie ściągnąć Windows 7 (wersja RC jest dostępna w internecie za darmo, działa jakoś do marca 2010). Link do pobrania TUTAJ, trzeba się tylko zarejestrować.
I jeszcze jedno: Vista ma już (chyba) dostępny SP2, może to rozwiąże problem?
Wysłany: 2009-07-22, 08:49
J.Galt napisał/a:
Sasza, to może najlepiej odrazu zainstaluj windowsa 96???
Szczerze wąpie żeby na Windows 96 (jesli taki istnieje) BioShock chodził, a staram się tylko pomóc. Jak moje wypowiedzi cie nie interesują to je zignoruj i już, albo w ogóle nie wchodz na forum. KONIEC OFFTOPu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum