Wysłany: 2009-06-05, 21:26 Tapety
Chciałbym, abyście zamieszczali tu różne obrazki, najlepiej takie, które nadają się na tapetę pulpitu. Oczywiście nie musicie być ich autorami, nie muszą mieć też one nic wspólnego z Bioshock'iem. Po prostu, jak macie jakieś fajne screen'y/art'y/zdjęcia- wstawiajcie.
Ode mnie macie TO. Większość z tego była na mojej tapecie przynajmniej przez jakiś czas. Obecnie mam Path'a, bo choć gry nie trawię, te art'y robią naprawdę dobre wrażenie
Wysłany: 2009-06-05, 22:38
Moje dzieło, kiedyś mi się nudziło i sobie takie cuś zrobiłem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-06, 22:58
Hehe jak zaczołem to potem mnie wciągnęło.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-12, 21:40
BOUNCER napisał/a:
Co to jest tam w oddali nie przypomina
BD
Wiem ale takiego miałem akurat na kompie to wyciąłem.
BOUNCER napisał/a:
Aha poco tam ta gąsiennica.
Hehe dopiero teraz ją tam zauważyłem.
Wysłany: 2009-06-12, 23:16
Ciekawe ciekawe, ale jak dla mnie to taka tapeta zbyt jasna. wole ciemniejsze barwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum