Wam naprawdę nie przeszkadzają te wielkie sygnatury? Nie wiem czy to jest spowodowane jakimiś kompleksami, czy to internetowa wersja robienia z siebie samca alfa - cokolwiek to jest - mi przeszkadza.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wam naprawdę nie przeszkadzają te wielkie sygnatury? Nie wiem czy to jest spowodowane jakimiś kompleksami, czy to internetowa wersja robienia z siebie samca alfa - cokolwiek to jest - mi przeszkadza.
To jest głównie po to by pochwalić się umiejętnościami graficznymi (większość użytkowników używa własnych sygnatur). No, w każdym razie mi to nie przeszkadza.
Czekam na wypowiedź Egzekutora.
A jeszcze co do twojej, Egzekutor, argumentacji - mówisz tu o zdolnościach graficznych. Ja ich tu nie widzę. Sam przecież nie rysowałeś tego co masz w syg. Twój jest najwyżej napis.
Wiesz, to tak jakby DJ, który zmiksuje Bacha z Mozartem nazwać nowym geniuszem muzycznym. On nic nie robi, tak naprawdę.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Czekam na wypowiedź Egzekutora.
A jeszcze co do twojej, Egzekutor, argumentacji - mówisz tu o zdolnościach graficznych. Ja ich tu nie widzę. Sam przecież nie rysowałeś tego co masz w syg. Twój jest najwyżej napis.
Wiesz, to tak jakby DJ, który zmiksuje Bacha z Mozartem nazwać nowym geniuszem muzycznym. On nic nie robi, tak naprawdę.
A ty myślisz że co, że tak łatwo coś przerobić w Photoshopie, albo innym programie? Pobierz sobie np. GIMPa, zobaczymy co Ci wyjdzie. A poza tym - napisałeś "sam przecież tego nie rysowałeś" - zdolności graficzne a plastyczne to co innego.
[ Dodano: 2010-04-01, 10:13 ]
Zobacz np. sygnaturę Gigsava. Umiałbyś zrobić coś takiego?
Tak, umiałbym zrobić coś takiego. Jest to max. 10 minut roboty.
Jednak nie czuje potrzeby chwalenia się takimi "dokonaniami" - jest to po prostu kwestia dodania światła, zmiany proporcji kolorów i kontrastu + minuta roboty w paintcie.
Nie jest to nic, czym chciałbym się przed kimkolwiek chwalić, gdyż takie rzeczy przerabiałem na początku zabawy z Photoshopem.
Poza tym, jeśli ktoś uznaje, że musi się pokazać światu ze swoimi pracami są ku temu utworzone specjalne tematy.
Tak, umiałbym zrobić coś takiego. Jest to max. 10 minut roboty.
Jednak nie czuje potrzeby chwalenia się takimi "dokonaniami" - jest to po prostu kwestia dodania światła, zmiany proporcji kolorów i kontrastu + minuta roboty w paintcie.
Nie jest to nic, czym chciałbym się przed kimkolwiek chwalić, gdyż takie rzeczy przerabiałem na początku zabawy z Photoshopem.
Poza tym, jeśli ktoś uznaje, że musi się pokazać światu ze swoimi pracami są ku temu utworzone specjalne tematy.
Dobra. Jedni lubią się takimi rzeczami chwalić, inni nie. Jak Ci się nie podoba no to po prostu wyjdź, nikt Ci nie każe oglądać. Co za problem?
Jak ja nie cierpię nowych pyskujących użytkowników ,Executorze ty ty powinieneś odejść gdyż jesteś tu zaledwie tydzień a już uważasz się za mega ważnego... Nie cierpię ludzi takich jak ty.
_________________ Jesus loves me this i know :3
Soldi
Wysłany: 2010-04-01, 11:00
To czy ktoś jest nowy, czy stary, to o niczym nie świadczy. Chyba, że jesteś jakoś szczególnnie blisko Inq i czujesz jakąś więź emocjonalną do niego.
Jak dla mnie, to ten temat powinien być już dawno zamknięty, bo widać, że dzieci zaczynają się bawić w dorosłych, a ledwo co wyszły z piaskownicy.
Wasz problem z obrazkami jest naprawdę śmieszny. Skoro wielkość obrazka nie przeszkadza większośći, to w czym Inq widzisz problem?? Idąc Twoim tokiem myślenia, to DarkMaster, też powinien zmniejszyć, badź usunąć swój obrazek z predatorem.
Zamieszczając swoje dzieło sztuki pokazałeś tylko, że nie jesteś lepszy od Executor'a i że jetsteś strasznie złośliwy.
Nie chce nikogo obrażać, ale na tym forum praktycznie nie ma poważnych ludzi, a jest tylko banda rozwrzeszczanych gówniarzy, którzy na siłę szukają problemów, bądz chcą się popisać/zaszpanowac. A niby gra jest od 18 roku życia.
Spokojnie panowie. Najpierw rozwiążmy to kulturalnie jak ludzie. Inq - Jak nie podobają Ci się prace Executora to po prostu nie zaglądaj do tego tematu, albo napisz do admina, że (jeśli) łamią regulamin. Executorze - trochę wyluzuj, bo DarkMaster ma racje. Jak poczułeś się urażony napisz do odpowiedniego organu na forum. Soldi też ma rację. Nie bądźmy jak dzieci!
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum