Sądzę, że jeżeli chcesz już się zabierać za pisanie solucji powinieneś przechodzić grę jeszcze raz, jednocześnie opisując poszczególne etapy. Dzięki temu solucja będzie bardziej dokładna.
Ot, taka mała porada ode mnie
_________________ "Skąd bierze sie wielkość żołnierza - z umysłu czy z serca?" - Matthew Baker
Wysłany: 2009-11-19, 16:56
A moja rada to po prostu nakręcenie filmików z każdego etapu gry osobno, starając się przy tym przechodzić jak najszybciej. Na pewno dotrze to lepiej, niż suchy tekst.
Inna sprawa, że IMO pisanie solucji w przypadku Bioshock'a jest pozbawione większego sensu: nad naszą głową cały czas krąży drogowskaz, a jakiekolwiek problemy z przejściem i tak były już poruszane na forum.
Jeśłi jednak mimo wszystko zdecydujesz się na napisanie solucji, lepiej zapowiedz się z tym TUTAJ.
Wysłany: 2009-11-19, 20:03
Ja miałem napisać ale ciągle z tym zwlekam i nawet lepiej że ktoś to w końcu zrobi. Powodzenia.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum