burn
Wysłany: 2007-08-27, 11:43 Szkoła
Jak wiadomo już w najbliższy poniedziałek początek szkoły. I tu pojawia się moje pytanie: Do jakiej szkoły idziecie/chodzicie, no i oczywiście która klasa?
Ja właśnie idę do 2 klasy LO.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-27, 13:14
Ja mam więcej szczęścia(?), bo zaczynam szkołę dopiero w październiku - Studia dzienne na Politechnice Warszawskiej wydział Elektryczny kierunek Elektrotechnika, pierwszy rok
ja też do V klasy w Warszawie (szkoła o której chodzę jest chora, uczniowie swooimi tyłkami rozwalają ściany (serio),jeden ma 3 nagany i ma dobre zachowanie,prezeklinają na lekcjach a na uczyciele nic(mamy w klasie nauczycielkę , która ma ponad 50 lat i "swoje" metody(żal) )
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-16, 18:37
Ja chodze do 2/3 Technikum Informatyczne w Środzie Wlkp. Zajebioza szkoła, spoko wiara i nauczyciele.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum